Agriturismo i Francavilla di Sicilia på Sicilien

Il Poggio

Utsikt från poolen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Poggio ligger på en utsiktspunkt på vägen mellan Gole dell'Alcantara mot Giardini di Naxos och Taormina. Närmaste restaurang ligger få hundra meter från stället på den närliggande Locanda delle Monache på andra sidan vägen, närmare staden.

Lantställe med pool

Detta gamla hus blev renoverat i 2009 och inrett med 4 rymliga lägenheter och ett rum. Förutom logimöjligheterna finns det reception, frukostmatsal samt fin pool med solstolar och parasoller varifrån man kan se havet i fjärran. Notera att poolen även är handikapp anpassad. Det finns även fri parkeringsplats för alla gäster. Trots den lantliga och idylliska placeringen i natursköna Gole Alacantara är det inte långt till kusten och bland annat den sevärda och välbesökta staden Taormina (14 km) samt badorten Giardini Naxos med sin fina strand (10 km). Även vulkanen Etna är värd ett besök ifall man vill vandra och uppleva den härliga naturen.

När hungern infinner sig

Frukosten serveras i en trevlig frukostmatsal nära receptionen och består av en ordentlig buffé. När vädret tillåtet kan du äta din frukost ute på terrassen med vacker utsikt. För kvällsmat finner du en trevlig restaurang på Casa delle Monache endast 300 meter bort, eller på Il Borgo (alla tre ställe har samma ägare) endast 1,5 km bort samt ett antal matställe mellan Gaggi (3,5 km) och Gole. På alla tre ställe kan du njuta av lokal vällagad mat som ledsagas av lokalt producerade viner och olivolja.

Läs mer om Il Poggio

Hotellrum och Lägenheter med aircondition

Lägenheterna blev nymöblerade i 2009. De är stora och ljusa och är alla utrustade med TV, aircondition och tillgång till internet. Man ska vara uppmärksam på att huvudvägen som ligger ca. 100 meter från själva il Poggio används under dagen av många besökande på Gole dell'Alcantara, varför man bör förvänta lite trafik som dock i stort sett inte kan höras vid poolen. Trafiken existerar dock inte nattetid.

Lägenheterna på Il Poggio

Lägenhet m. 1 sovrum

Lägenheten består av kök (4 kokplattor, ugn och litet matbord) som hör samman med ett ljust sovrum med dubbelsäng och två fönster.

Dubbelrum

Fint inredda rum med egna badrum med toalett, badkar och två fönster.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Il Borgo

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Agriturismo Casale Romano

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Populärt på Sicilien

Baia Taormina Hotel

Forza d'Agrò

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

search map