Agriturismo i Francavilla di Sicilia på Sicilien

Il Poggio Luxury Country Resort

<p>Utsikt från poolen</p>
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Poggio ligger på en utsiktspunkt på vägen mellan Gole dell'Alcantara mot Giardini di Naxos och Taormina. Närmaste restaurang ligger få hundra meter från stället på den närliggande Locanda delle Monache på andra sidan vägen, närmare staden.

Lantställe med pool

Detta gamla hus blev renoverat i 2009 och inrett med 4 rymliga lägenheter och ett rum. Förutom logimöjligheterna finns det reception, frukostmatsal samt fin pool med solstolar och parasoller varifrån man kan se havet i fjärran. Notera att poolen även är handikapp anpassad. Det finns även fri parkeringsplats för alla gäster. Trots den lantliga och idylliska placeringen i natursköna Gole Alacantara är det inte långt till kusten och bland annat den sevärda och välbesökta staden Taormina (14 km) samt badorten Giardini Naxos med sin fina strand (10 km). Även vulkanen Etna är värd ett besök ifall man vill vandra och uppleva den härliga naturen.

När hungern infinner sig

Frukosten serveras i en trevlig frukostmatsal nära receptionen och består av en ordentlig buffé. När vädret tillåtet kan du äta din frukost ute på terrassen med vacker utsikt. För kvällsmat finner du en trevlig restaurang på Casa delle Monache endast 300 meter bort, eller på Il Borgo (alla tre ställe har samma ägare) endast 1,5 km bort samt ett antal matställe mellan Gaggi (3,5 km) och Gole. På alla tre ställe kan du njuta av lokal vällagad mat som ledsagas av lokalt producerade viner och olivolja.

Läs mer om Il Poggio Luxury Country Resort

Hotellrum och lägenheter med aircondition

Lägenheterna är stora och ljusa och är alla utrustade med TV, aircondition och tillgång till internet. Du ska vara uppmärksam på att huvudvägen som ligger ca. 100 meter från själva il Poggio används under dagen av många besökande på Gole dell'Alcantara, varför man bör förvänta lite trafik som dock i stort sett inte kan höras vid poolen. Trafiken existerar dock inte nattetid.

Lägenheterna på Il Poggio Luxury Country Resort

Lägenhet m. 1 sovrum

Lägenheten består av kök (4 kokplattor, ugn och litet matbord) som hör samman med ett ljust sovrum med dubbelsäng och två fönster.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Il Poggio Luxury Country Resort

Läs personliga omdömen av Il Poggio Luxury Country Resort som ligger på Sicilien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Poggio Luxury Country Resort. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Il Poggio Luxury Country Resort

Lugn och ro i oktober

Underbart litet ställe med lugn och ro i Alcantaradalen. Rummen är moderniserade och välhållna och mycket rena, hela stället är på det hela taget i ordning. Det finns en liten pool med utsikt över dalen och en liten frukostrestaurang som serverar kaffe (alldeles utmärkt Americano) och typisk italiensk frukost.
Wifi fungerar bara precis vid receptionen.

Läs mer

Bedömning av Il Poggio Luxury Country Resort

Il poggio får våra varmaste rekommendationer. Ett verkligen härligt, fridfullt ställe.

Läs mer

Härligt och intimt lantställe

Det bästa stället vi hittills har bott på! Fantastiskt flotta omgivningar, och charmig rustik stil kombinerat med en superbra pool och mycket vänlig personal.

Läs mer
 
search map