Agriturismo i Francavilla di Sicilia på Sicilien

Il Poggio Luxury Country Resort

Utsikt från poolen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Poggio ligger på en utsiktspunkt på vägen mellan Gole dell'Alcantara mot Giardini di Naxos och Taormina. Närmaste restaurang ligger få hundra meter från stället på den närliggande Locanda delle Monache på andra sidan vägen, närmare staden.

Lantställe med pool

Detta gamla hus blev renoverat i 2009 och inrett med 4 rymliga lägenheter och ett rum. Förutom logimöjligheterna finns det reception, frukostmatsal samt fin pool med solstolar och parasoller varifrån man kan se havet i fjärran. Notera att poolen även är handikapp anpassad. Det finns även fri parkeringsplats för alla gäster. Trots den lantliga och idylliska placeringen i natursköna Gole Alacantara är det inte långt till kusten och bland annat den sevärda och välbesökta staden Taormina (14 km) samt badorten Giardini Naxos med sin fina strand (10 km). Även vulkanen Etna är värd ett besök ifall man vill vandra och uppleva den härliga naturen.

När hungern infinner sig

Frukosten serveras i en trevlig frukostmatsal nära receptionen och består av en ordentlig buffé. När vädret tillåtet kan du äta din frukost ute på terrassen med vacker utsikt. För kvällsmat finner du en trevlig restaurang på Casa delle Monache endast 300 meter bort, eller på Il Borgo (alla tre ställe har samma ägare) endast 1,5 km bort samt ett antal matställe mellan Gaggi (3,5 km) och Gole. På alla tre ställe kan du njuta av lokal vällagad mat som ledsagas av lokalt producerade viner och olivolja.

Läs mer om Il Poggio Luxury Country Resort

Hotellrum och lägenheter med aircondition

Lägenheterna är stora och ljusa och är alla utrustade med TV, aircondition och tillgång till internet. Du ska vara uppmärksam på att huvudvägen som ligger ca. 100 meter från själva il Poggio används under dagen av många besökande på Gole dell'Alcantara, varför man bör förvänta lite trafik som dock i stort sett inte kan höras vid poolen. Trafiken existerar dock inte nattetid.

L√§genheterna på Il Poggio Luxury Country Resort

Lägenhet m. 1 sovrum

Lägenheten består av kök (4 kokplattor, ugn och litet matbord) som hör samman med ett ljust sovrum med dubbelsäng och två fönster.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map