Omdömen från Il Borgo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Borgo

Läs personliga omdömen av Il Borgo som ligger på Sicilien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Borgo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Ligger vackert, rent och snyggt ändå känns det lite som Siciliens Mellanmjölk?

Under vår ferie så gjorde vi inte mindre än sju stopp längst vår roadtrip.
När vi i efterhand satt och summerade våra stopp så fick vi det bara till sex stopp. Vi räknade om igen och efter ett tag så kom vi på att mi glömt bort Il Borgo… och det beskriver väl ganska väl vistelsen, det var inte toppenbra men inte heller dåligt.
Det var enkelt att hitta till boendet och det fanns bra med parkeringar.
Välkomnandet var varmt och rummet var fint. Poolområdet är snyggt och välvårdat. Wifi fungerade bara i reception och i restaurang.
Hotellet ligget mitt i ingenstans så om du bor här och även bestämmer dig för att inta din kvällsmåltid på hotellet. Inget fel i sig men något man ska vara medveten om.
Vi stannade två nätter och bestämde oss första kvällen att äta på hotellet. Den måltiden får överbetyg, allt, precis allt var kanongott. Dagen efter gjorde vi samma sak men då var det verkligen inga höjdare som erbjöds, vi åt inte upp allt och lämnade i förtid. Lite för kort tid för att ge ett bergsäkert omdöme men nivån på köket kändes ojämn.
Det som var mindre bra var faktiskt personalen. Kan självklart vara så att vi hade otur men den person som serverade under de två middagar som vi intog kan helt enkelt inte vara nöjd med sitt jobb, han ville inte vara där. Lite småsur utan att vara otrevlig men ändå lite butter och inte speciellt hjälpsam. Samma individ ansvarade för frukosten dag 2 och då ägnade han den mesta tiden åt att prata med tjejen i receptionen, jag fick själv gå ut och hämta honom för att få en kopp kaffe samtidigt som en annan familj i frukostmatsalen, som sannolikt tyckte att jag var för påflugen och valde att vänta tills han kom och frågade, de fick inget kaffe alls då han aldrig kom tillbaka, det var mer intressant att snacka i receptionen helt enkelt
Hotellet var okey, läget lite för ensligt, köket var ojämnt och i alla fall en i personalen borde inte varit där, så denna vistelse blev lite av mellanmjölk som man säger,

Francavilla di Sicilia som semester-destination

Orten i sig inte mycket att hänga i julgranen.
Bra utflyktsmål såsom Taormina, Etna och en massa fantastiska stränder i närheten.
Ett OK stopp men inte mycket mer

Il Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Il Borgo
Junior suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

En liten dröm...

Ett mycket charmigt boende. Fantastiskt utsikt. Avskilt o lugnt. God mat o trevlig personal. Lagom för 3 dagar.

Francavilla di Sicilia som semester-destination

Il Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Il Borgo
Suite-rum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Il Borgo

Francavilla di Sicilia som semester-destination

Il Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Borgo
Suite-rum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Superhärligt ställe och fint läge

Superfint ställe med serviceinriktad personal.
Rummen trevliga och stora. Poolen kanske väl liten när det är fullt med gäster på sommaren.
Ligger bra och behändigt att ta sig till närliggande städer och platser att besöka.
Var bl a på Etna – ett måste när man bor så nära :-)
Restaurangen gör verkligen bra och spännande mat, helt klart värd ett besök – eller flera :-)
De gör också en superb frukost, med färskpressad juice, hembakta bullar och fruktsallad, mm.

Il Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Borgo
Suite-rum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Utflykt till Etna och Gole Alcantara

Il Borgo har ett vackert och perfekt läge när man som vi skulle uppleva Etna och Gole (fri entré när du är gäst på Il Borgo).
Våra rum var rena och fina med vacker utsikt över bergen (utsikten kostar lite extra).
Il Borgos restaurang var utmärkt till rimliga priser.

Det enda vi har att klaga på är att sängarna var alltför hårt enligt vår smak, och köranvisningarna till Il Borgo kunde vara mer precisa.

Marianne, Niels och Peter Kjærgaard

Rekommendationer till andra gäster

Missa inte parken Gole Alcantara!

Il Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Borgo
Dubbelrum med balkong

För hårda sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lungt och trivsamt

Väldigt lugnt hotell som är vackert beläget i bergen, dock inte så närma Etna som vi trodde av beskrivningen.
Rummet var inte klart när vi kom klockan 14.
Jättegod mat i restaurangen.
Väldigt hårda sängar, men fint och trevligt rum.
Wifi finns men funkar bäst i receptionen, inte på rummet.

Frukosten var rester från gårdagens middag.

Il Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Borgo
Standardrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Underbart ställe och lugnt läge

Underbara rum, riktigt vänlig betjäning och en fantastisk restaurang

Il Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Borgo
Suite-rum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Oas i det gröna

Ett helt fantastiskt boende. Vaknade upp första morgonen till dofterna från blommande citron- och apelsinträd. Vi anlände drygt en timme än beräknat, efter 24.00, på grund av lång administration av hyrbil. Vi möttes av en mycket professionell personal som fixade något att äta och dricka trots att köket var stängt. Hela veckan präglades av god service, personlig omtanke och familjärt bemötande. Detta är ett ställe jag verkligen kommer att rekommendera för den som vill bo lite utanför stadskärnan. Visaknade dock WiFi på rummet men det fanns i huvudbyggnaden och receptionen.

Det finns en liten negativ detalj att påvisa, vilket är specifikt för Italiens alla hotell, det är att sängarna saknar bäddmadrass så att gästerna får ligga direkt på resårbottnen, vilket är mycket hårt. Mina axlar tar stor skada av detta.

Rekommendationer till andra gäster

Castelmola är ett måste. Om ni har hyrbil ta gärna en tur till Outlet vid Enna, ta gärna de mindre vägarna väster om Etna. All natur är så fantastisk. Vi tog även småvägar till norra Sicilien och besökte Milazzo på halvön. Restaurang Boca i Taormina serverar underbar mat. Amfiteatern var underbar och stor. Vidunderliga utsikter överallt.

Il Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Borgo
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Inte som bra som ryktet säger

Vi var nöjda med rummet - härlig utsikt över dalen och floden. Personalen på stället var väldigt hjälpsamma och vänliga. Poolområdet är också väldigt fint, men från tidigare kommentarer om ställets restaurant, blev vi nog lite besvikna över matens kvalitet. Serveringen var både proffessionell och flott, men maten levde tyvärr inte upp till det fina intrycket. Frukosten hade ett stort urval av kakor - men en stor avsaknad av bröd. Dock fanns det criossanter varje dag, som smakade jättegott. Detta gjorde dock att vi var tvungna att köra rätt langt för att hitta ett ok matställe på kvällen, eftersom stället ligger väldigt lantligt. Så borde man också tro att här var väldigt lugnt? Tyvärr, nej! Dels går en landsväg forbi huset, men det mesta oväsen kommer faktiskt från den andra lågtliggande landsvägen längst ned i dalen. Dalen fungerar som en tratt, som förstärker ljudet från den starkt trafikerade landsvägen, så det var endast i korta, sällsynta ögonblick, som vi kunde höra flodens brus och fågelkvitter, när vi solade vid poolen.

Rekommendationer till andra gäster

Il Borgo ligger perfekt för besök i Gole Alcantara och Taormina, som man bör besöka. Vi skulle nog rekommendera att man delar upp en veckas besök på ön i två delar, så att man bor tex 3 dagar här och 4 dagar ett annat ställe, som t ex Siracusa (den gamlabydelen), som är väldigt charmig.

Il Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Borgo
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Riktigt bra rum och utsikt

Vi bodde 3 nätter på Il Borgo. Det är ett mycket fint ställe, rent och fint och bra service. Maten i restaurangen var också okej, vi har bara bra saker att säga om detta ställe.

Rekommendationer till andra gäster

Bra utgångspunkt för utflykter.

Il Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Borgo
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Casale Romano

Francavilla di Sicilia, Sicilien

La Terra dei Sogni

Fiumefreddo, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Rekommendationer till dig

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Letojanni, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Populärt på Sicilien

Villa Scoglio

Scafa Bassa

Mareneve Resort

Linguaglossa

search map