Agriturismo i Francavilla di Sicilia på Sicilien

Il Borgo

Restaurangen Standardrum Suiterum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Borgo ligger på en utsiktsplats över Alcantara-floden lite avsides och längs vägen mellan Francavilla di Sicilia och Giardini di Naxos, på kort avstånd från de sevärda Gole dell'Alcantara.

Njut stämningen och utsikten från poolen

Il Borgo är ett antikt lantställe som blivit snyggt renoverat. Där man en gång i tiden hade olivpressning och vinproduktion ligger idag en bra restaurang. I de gamla bondehusen och det gamla stallet har man inrett rummen där gästerna får bo. I trädgården mellan huset och floden har man installerat en härlig pool med tillhörande solterrass varifrån man kan njuta av den fantastiska utsikten över de omkringliggande oliv- och apelsinodlingarna samt den lägsta delen av Alcantara-dalen. Vid gården finns det dessutom parkeringsplats samt reception.

Läs mer om Il Borgo

Restaurang med servering både ute och inne

Restaurangen erbjuder rätter baserade på gårdens egna produkter. Här produceras även likör, bl.a. den välkända limoncello. Gästerna kan antingen äta i den fina matsalen eller så länge vädret tillåter det (vilket normalt är ganska länge) utomhus. Restaurangen används till och från till bröllopsfester och andra festligheter, famför allt om lördagar men man kan alltid välja att äta på ett av de andra närliggande matställena.

Rum med luftkonditionering och om önskas: balkong

Rummen är snyggt och prydligt inredda och är alla utrustade med luftkonditionering, TV och eget badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Då rummen ligger i antika byggnader bör man vara inställd på att de inte är likadana varför bilderna nedan bör betraktas som exempel. Suite-rummen är större än standardrummen och är mer elegant inredda.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map