Omdömen från Hotel d'Orange d'Alcantara

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel d'Orange d'Alcantara

Läs personliga omdömen av Hotel d'Orange d'Alcantara som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel d'Orange d'Alcantara. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lars-Gösta & Ann samt Ingrid & Bosse från Orrefors i Sverige bodde på Hotel d'Orange d'Alcantara i Francavilla di Sicilia från den 26. till den 27. juli 2010. Innan dess hade de bott på Domus Mariae i Castellammare del Golfo.

Vi övernattade i Francavilla di Sicilia. Det är för långt att göra resan till Etna på bara en dag. Hotel d'Orange var prisvärt och med trevlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med våra 2 veckor på Sicilien. Allt klaffade och vi har många härliga minnen med oss hem.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

La Terra dei Sogni

Fiumefreddo, Sicilien

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Letojanni, Sicilien

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

Caesar Palace

Giardini di Naxos

Mareneve Resort

Linguaglossa

search map