Hotell i Francavilla di Sicilia på Sicilien

Hotel d'Orange d'Alcantara

Den berömda klyftan Gole dell'Alcantara
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel d'Orange är ett familjeägt hotell, som ligger i utkanten av staden Francavilla di Sicilia, och nära den vackra Alcantara-dalen, mitt emellan Taormina och vulkanen Etna. Hotellets historia startade 1983 och stället har alltid ägts och styrts av familjen Savoca. Vanligen stannar inte turister i Francavilla mycket längre än 3-4 dagar, för när man har upplevt Etna, Gole dell'Alcantara och städerna runt vulkanen kör de flesta vidare mot norr eller söder. Detta är egentligen synd, för hotellet är en strålande utgångspunkt för många andra utflykter i närheten. Och familjen har tagit många initiativ till att förnya sitt hotell med många faciliteter, som löpande förbättras och renoveras.

En bra restaurang och stenugnsbakad pizza

Förutom den härliga poolen, erbjuder hotellet en reception, en bar och en restaurang som är väldigt populär bland många italienska gäster - och bättre rekommendation är svårt att få. Restaurangen inomhus präglas av att den ofta nyttjas av stora bussgrupper, för vilka hotellet är ett perfekt lunchstopp på en utflykt i området. Men restaurangen har också en utomhusavdelning, på en övertäckt terrass, där det är mycket trevligt att sitta och äta. Förresten, så lagar du också en riktigt god pizza - som tillagas i en äkta stenugn - vilket normalt betecknas som en kvalitetsstämpel i sig.

Läs mer om Hotel d'Orange d'Alcantara

En härlig pool och en skön solterrass

På taket har man installerat en fin pool (5 x 11) meter) med tillhörande solterrass. Det finns förhållandevis gott om plats runt poolen, och de flesta kommer nog vilja ta en "fridag" under den härliga sicilianska solen. Alla våningar är förbundna med hiss.

Rum med balkong.

Hotellet har över 34 rum. Rummen renoveras löpande och skiljer sig primärt åt på storleken, standard av möbler och inredning. Alla rum har som minimum aircondition, TV, telefon, kassaskåp, badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. Många rum har också en minibar.

Läs om rummen på Hotel d'Orange d'Alcantara

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map