Hotell i Francavilla di Sicilia på Sicilien

Agripark Gole Alcantara

 
Agripark Gole Alcantara är inte tillgänglig i dagsläget
Agripark Gole Alcantara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Francavilla di Sicilia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agripark Gole Alcantara ger dig en perfekt och lugn bas för att utforska Siciliens nordöstra hörn. Allt från Etna till Taormina och stranderna i Giardini Naxos ligger inom behagligt köravstånd. Agripark Gole Alcantara ligger vid, eller rent av inne i, själva naturparken där du hittar den naturliga klyftan som är ett sant paradis för naturälskaren. Du kan vandra, utöva canyoning eller eventuellt cykla i området. Möjligheterna är många.

Besök Taormina

Taormina och Giardini Naxos befinner sig ca. 30 minuters bilkörning från stället, medan butiker, restauranger och caféer kan finnas några få minuter bort i landsorten Motto Camastra. Vi rekommenderar att du hyr en bil då den offentliga transporten i området är mycket begränsad.

Med citrusdoft i näsan

Agripark Gole Alcantara befinner sig i ett vackert grönt område mellan citron- och apelsinplantager. Atmosfären är autentisk, lokal, siciliansk och mycket basal. Om du inte skrämmer dig, kommer du att hitta ett stort urval faciliteter och tjänster, som kommer att bidra till att göra ditt uppehälle behagligt. Ställets pärla är köket, som serverar traditionella sicilianska rätter med många ekologiska och säsongspräglade råvaror från lokalområdet. Restaurangen är öppen till både lunch och middag, och på morgonen serveras det en god siciliansk frukost med huvudfokus på söta kakor, men också lite pålägg och bröd. De producerar också olika slags marmelad, som kan köpas på stället.

Svalka dig i poolen

Till de varma dagarna finns det en liten pool, där du kan kyla ner dig, eller läsa en god bok medan till njuter av tillvaron. Om du har lust till en kall drink, kommer bartendern göra sitt yttersta för att trolla fram din favorit. Om du planerar att ta med dina barn, är det inte något problem. Det finns gott om plats till att leka på området.

Läs mer om Agripark Gole Alcantara

Sicilianska rum och lägenheter

Agripark Gole Alcantara erbjuder 4 rum och 2 lägenheter, inklusive ett HCP-anpassat rum. Alla rum och lägenheter har aircondition, sat-TV, badrum med toalett, dusch och hårtork. Lägenheterna har också en enkel utrustad kökshörna samt terrass.

Dölj texten
 
 
search map