Agriturismo i Fontane Bianche på Sicilien

B&B Arenile

 
B&B Arenile är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Arenile är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fontane Bianche här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

B&B L' Arenile ligger i en nybyggd villa på kort avstånd från Fontane Bianches fina sandstrand.

Villans ägare är tre syskon som valt att inreda den som ett litet familjehotell. På första våningen finns det reception, frukostmatsal med utgång till en terrass med bord och stolar där man kan sitta och äta frukostbuffét eller bara koppla av med ett glas vin eller en kall öl. Vid huset finns det privat parkeringsplats som gästerna kan använda fritt.

Läs mer om B&B Arenile

Husets 10 rum ligger alla på andra och tredje våningen. De är klassiskt inredda och utrustade med aircondition, flat-screen TV, minibar, telefon och förvaringsbox samt badrum med toalett och dusch. Några av rummen har balkong varifrån man kan skymta horisonten och havet genom träden, men man ska inte räkna med direkt havsutsikt.

I byn finner man matställen och de enklaste inköpsmöjligheter samt apotek. Här bor man på kort avstånd från Siracusa, Noto och alla de andra berömda barockstäderna, den imponerande parken vid Cavagrande, Vendicari naturreservatet samt Porto Palo.

Dölj texten
 
 
search map