Agriturismo i Fiumefreddo på Sicilien

La Terra dei Sogni

Superiorrum med tillhörande balkong Poolområde på La Terra dei Sogni Etna i utbrott sett från La Terra dei Sogni Matställe ut till poolen på La Terra dei Sogni Smaka sicilianska viner på La Terra dei Sogni Terrass med trädgårdsmöbler Utomhusareal med bord och stolar
 
La Terra dei Sogni är inte tillgänglig i dagsläget
La Terra dei Sogni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fiumefreddo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här bor du på en liten agriturismo strax utanför Fiumefreddo, på kort avstånd från havet och vulkanen Etna. När du kör in på gården kommer du säkert att märka de stora växthus som hör till gården. Vid slutet av uppfarten blir det grönt och vackert med Etna i bakgrunden som pryder landskapet.

Hoppa i poolen

Rummen, restaurangen och receptionen ligger nära den fina poolen. Runt om poolen finns det gott om plats för att sola och även plats för att sitta och äta utomhus i skuggan, där du kan njuta måltider och en god flaska vin. Alla rum ligger med fin närhet till poolen.

Familjedriven agriturismo med klassiska recept i restaurangen

Du blir både mätt och belåten efter en middag på gårdens restaurang - här får du inga finurliga gastronomiska upplevelser med poetiska namn, utan äkta genuin mat. Gården drivs av familjen ägarna med få anställda. Det fungerar nästan som en gammaldags pensionat med rikliga portioner av husmormad inspirerad av Italiens mest klassiska recept. Vinlistan är inte stor, men erbjuder öns produktion av både vita och röda viner - är du för öl, hittar du också några lokala flaskor (och några internationella varumärken).

Vad växer i drivhusen?

Du ställer dig säkert samma fråga när du kör in på gården första gången. Vad odlar man här som klarar sig under Siciliens eviga sol? Svaret är exotiska växter och blommor som t ex. Bougainvillea och Callistemon, båda från mer fuktiga klimat och därför i behov av luftfuktighet än Siciliens annars så torra värme, som i sin tur är mycket mer behaglig för oss människor. När plantorna har vuxit till en viss storlek kan de bättre klara av öns torra klimat.

Rustika rum med nödvändiga faciliteter

Rummen är ganska enkla och rustika i sin inredning. Väljer du ett superiorrum kan du njuta av en privat balkong som vetter mot poolen och landskapet. Trots rummens enkla inredning finns allt du och din familj behöver: aircondition, litet kylskåp, privat badrum med toalett och dusch, hårtork, förvaringsbox och TV med några satellitkanaler. Wi-fi-anslutning ingår i priset men fungerar bäst i området runt poolen.

Hyr bil till de många utflykter i området

Ankom till La Terra dei Sogni i bil, annars kommer du få mycket svårt att resa runt. Det finns tågstation i Fiumefreddo, ca. 1,5 km från gården men du bör inte räkna med många tågavgångar härifrån. Med bil tar du dig runt snabbt och lätt och reser du med barn kommer kostnaderna blir mycket lägre än att hela tiden köpa fyra tågbiljetter. Väljer du att besöka Catania så väntar en storstad med mer än 700.000 invånare så var beredd på en hel del trafik.

Välj La Terra dei Sogni eftersom...

... du vill utforska Sicilien och räknar med att vara mycket mer utomhus än inomhus. Det är kort avstånd till flera spännande utflykter och du bor skönt på landet i lugna och fridfulla omgivningar.

 
 
search map