Agriturismo i Fiumefreddo på Sicilien

Il Giardino degli Ovali

 
Il Giardino degli Ovali är inte tillgänglig i dagsläget
Il Giardino degli Ovali är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fiumefreddo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Gardino Degli Ovali ligger ca. 10 minuters bilresa från landsbyn Fiumefreddo. Den lilla "sömniga" byn ligger nära kusten och har sin egen stenstrand. Området är ett riktigt bra val om du vill utforska den östra delen av Sicilien. Vulkanen Etna ligger praktiskt taget i trädgården medan städerna Taormina, Catania och Siracusa alla ligger inom bekvämt bilavstånd.

Börja dagen med hemlagad kärlek

Il Gardino Degli Ovalis ägare heter Salvatore. Han är en riktigt stolt sicilianare och kan hjälpa till med det mesta. Han har renoverat ett gammalt lantställe och skapat denna charmiga lilla agriturismo. Där man en gång i tiden stampade druvor till vin kan du nu njuta av ett bekvämt och vackert inrett uppehållsrum. Din dag börjar med ett urval av hembakade kakor, eftersom kakor tillhör den italienska frukostkulturen. Naturligtvis finns det också färskpressad apelsinjuice som kommer direkt från trädgården, och om du tycker om "riktigt" kaffe, så säger du bara till. Om du bor i lägenhet kan du laga dina egna måltider i det lilla köket, och i annat fall finns en familjeägd restaurang bara uppför vägen, och det finns flera alternativ om du kör in till stan.

Läs mer om Il Giardino degli Ovali

Nya och gamla

Även om Il Gardino Degli Ovali är nytt har man lagt stor vikt vid att du ska känna det äkta och genuina Sicilien. Ställets faciliteter och inredning går i modern stil, men man har behållit många ursprungliga element. Allt som allt är Il Gardino inte på något sätt ett sofistikerat ställe, utan enkelt och genuint med varmhjärtad service där du kan njuta av din semester till fullo. Det finns wi-fi i uppehållsrummet och lobbyn.

Bo i rum eller lägenhet

Il Gardino Degli Ovali erbjuder både rum och några lägenheter. Totalt finns det 6 logimöjligheter och de är alla inredda i en mycket enkel men varm stil med modern touch. Alla rum och lägenheter är utrustade med satellit-TV samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Lägenheterna har också en kokvrå så du kan laga egen mat. Bor du i ett av rummen har du möjlighet att använda ett gemensamt kök i huvudbyggnaden.

Dölj texten
 
 
search map