Agriturismo i Ficarra på Sicilien

San Noto Antica Residenza di Caccia

Junior Suite
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

San Noto Antica Residenza di Caccia ligger 400 meter över havet på sluttningarna mellan Brolo och Ficarra. Här har du ljuvliga vyer över de grönskande sluttningarna och havet som tillsammans skapar en magisk miljö.

Upplev varm siciliansk gästvänlighet

Stefania och hennes familj samt deras lugna hund bor och arbetar tillsammans på Agriturismo San Noto och välkomnar dig stolt till sitt hemtrevliga boende. Tillsammans producerar de allt från olivolja och nötter till apelsiner och fruktträd. Dessutom finns det en härlig köksträdgård. De gör även egen tvål baserad på naturliga ingredienser från gården.

Läs mer om San Noto Antica Residenza di Caccia

Simma i poolen eller havet

San Noto har en fin trädgård och en liten pool på framsidan av huset. När du känner för att bada i havet, kan du ta dig till Brolos sandstränder, 5 km bort eller till Gliaca di Paraino som ligger 7 km bort. I båda byarna är stränderna jättefina och du hittar även några butiker och andra bekvämligheter där. Närmsta restaurang ligger ca 700 meter bort och det finns några till inom ett avstånd på 2 km.

Bekväma rum i den gamla olivpressen

Det finns endast 5 rum här, alla inredda i den gamla olivpressen. Alla rum har ingång från den stora gemensamma terrassen där du kan sitta och njuta av utsikten över havet och några av de Eoliska Öarna. De är mysigt inredda och möblerade med antikviteter från 1800-talet. Varje rum har naturligtvis ett eget badrum med toalett och dusch och hårtork. De är alla utrustade med aircondition, minikylskåp och flatscreen-TV.

- Standardrummen- är totalt tre stycken och har dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch. Det är möjligt att få till en extra säng för barn.
- Junior Suite- finns det endast en av och suiten har både dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch.
- Suite- det finns även en Suite som består av två separata sovrum, varav ett har 2 enkelsänger och det andra har en dubbelsäng samt delat badrum med toalett och dusch. Detta rum är lämpligt för rullstolsburna.

Rummen på San Noto Antica Residenza di Caccia

Dubbelrum

Rummet Il Vecchio Forno är cirka 19 m² och har en ingång från den stora gemensamma terrassen mellan huset och poolen där du kan se ut över havet och de Eoliska öarna. Badrummet i det här rummet är lämpligt för rullstolsburna.

Dubbelrum (superior)

Rummet Le Botti är cirka 23 m² och har en ingång från den stora gemensamma terrassen mellan huset och poolen där du kan se ut över havet och de Eoliska öarna.

Dubbelrum (deluxe)

Rummet Il Frantoio är cirka 25 m² och har en gemensam ingång med Junior Suite, från den stora gemensamma terrassen mellan huset och poolen där du kan se ut över havet och de Eoliska öarna. Fönstret vetter mot gården, dalen och havet.

Juniorsuite

Juniorsviten är ca 30 m² och kan gästa upp till 3 personer i en dubbelsäng och en enkelsäng. Du har en ingång till rummet från den gemensamma terrassen ut mot havet, men fönsterna vetter däremot ut mot bergen.

Suite

Sviten är cirka 37 m² och består av ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum. Badrummet är mycket rymligt och lämplig för rullstolsburna.

Hela gården med 13 sovplatser

Ni kan även välja att hyra alla 5 rummen vilket gör att ni får stället för er själva med poolen privat. Då kan ni även använda det gemensamma koket för tillagning av lättare / enklare måltider till lunch och middag. Vid köket finns det dessutom en uteplats med bord och stolar. Skulle vädret vara dåligt blir det dock mer komplicerat att sitta tillsammans. Notera att ägaren bor sidan om och hon arrangerar frukosten som är inkluderat i priset även när ni bokar hela stället.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map