Semesterbostad på Favignana Ö på Sicilien

Villette Punta Marsala

Utsikt över havet från Gabbianella Casa Bianca Gabbianella Cala Azzurra Utsikt mot Sicilien Cala Rossa Fyren vid Punta Marsala
 
Villette Punta Marsala är inte tillgänglig i dagsläget
Villette Punta Marsala är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Favignana Ö här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villette Punta Marsala ligger nämligen med utsikt mot havet och Sicilien i närheten av fyren vid Punta Marsala mellan öns vackraste bukter Cala Rossa och Cala Azzurra. Det är tal om om två små hus som ligger bredvid varandra. De har båda egen terrass men delar trädgård.

Avstånd

Ankommer ni med bil leder en grusväg till parkeringen som finns i förbindelse med husen. Man kan även välja att ankomma till ön utan bil och i stället hyra cyklar eller moped vid hamnen. Det tar inte mer än 15-20 minuter att cykla in till byn (4,5 km) var man kan handla, njuta av en kopp kaffe eller äta en bit mat på ett av de matställen som finns här. Det är därför inga problem att komma hit utan bil då det inkluderas transfer t/r till hamnen i förbindelse med ankomst och avresa.

Läs mer om Villette Punta Marsala

Lägenheterna på Villette Punta Marsala

Enrumshuset Gabbianella med 2 sovplatser

Gabbianella är ett litet hus med egen terrass som ligger ca 70 meter från havet. Huset är inrett i open-space på ca. 50 m². Huset har kokvrå och matbord, bäddsoffa och utgång till terrasseb varifrån man har havsutsikt. Det finns badrum med toalett och dusch.

Tvårumshuset Casa Bianca med loft och 2/4 sovplatser

Casa Bianca ligger i den andra halvan av ett originellt stenhus i tuffsten, som nyligen renoverats. Det ligger ca 70 meter från havet och är på ca 40 m² plus loft. Det består av uppehållsrum med kokvrå och TV, loft med två sovplatser, sovrum med dubbelsäng och havsutsikt samt badrum med toalett och dusch och tvättmaskin. Framför huset finns en terrass med parasoll och solstolar samt en vacker havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map