Hotell på Favignana Ö på Sicilien

Casa della Nonna Rooms

Rummet Marta Torget framför Casa della Nonna Rummet Verdana Rummet Marta Badrum i korridåren till rummen Verdana och Marta Rummet Azzurra
 
Casa della Nonna Rooms är inte tillgänglig i dagsläget
Casa della Nonna Rooms är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Favignana Ö här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ut till det trevliga torget där stadens liv försigår ligger dessa rum på andra våningen i ett litet hus. På torget och i de närliggande gatorna finns det flera matställe och caféer så man kan välja var man vill inta sin frukost, lunch eller middag helt efter önskemål och lust.

Minimalt med trafik

Torget är stängt för trafik i högsäsongen. Under lågsäsongen används det som parkeringsplats för den lokala befolkningen men det betyder inte att den är full av bilar då invånarna är flitiga cyklister.

Läs mer om Casa della Nonna Rooms

Enkelt och rustikt

Rummen är enkelt inredda och inredda enligt nedan.
- Rummet Azzurra är ett litet rum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch.
- Rummet Verdana är rymligt och består av dubbelsäng och garderob samt utgång till balkong med utsikt över torget. Rummet Marta är ett mindre rum med dubbelsäng, garderob och utgång till balkong med utsikt över torget. Dessa två ssita rum uthyres samlat och delar badrum (med toalett och dusch) i korridåren.

Dölj texten
 
 
search map