Semesterbostad på Favignana Ö på Sicilien

Villette Punta Marsala

Pris från per pers.
Utsikt över havet från Gabbianella Casa Bianca Gabbianella Cala Azzurra Utsikt mot Sicilien Cala Rossa Fyren vid Punta Marsala
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villette Punta Marsala ligger nämligen med utsikt mot havet och Sicilien i närheten av fyren vid Punta Marsala mellan öns vackraste bukter Cala Rossa och Cala Azzurra. Det är tal om om två små hus som ligger bredvid varandra. De har båda egen terrass men delar trädgård.

Avstånd

Ankommer ni med bil leder en grusväg till parkeringen som finns i förbindelse med husen. Man kan även välja att ankomma till ön utan bil och i stället hyra cyklar eller moped vid hamnen. Det tar inte mer än 15-20 minuter att cykla in till byn (4,5 km) var man kan handla, njuta av en kopp kaffe eller äta en bit mat på ett av de matställen som finns här. Det är därför inga problem att komma hit utan bil då det inkluderas transfer t/r till hamnen i förbindelse med ankomst och avresa.

Lägenheterna på Villette Punta Marsala

Enrumshuset Gabbianella med 2 sovplatser

Gabbianella är ett litet hus med egen terrass som ligger ca 70 meter från havet. Huset är inrett i open-space på ca. 50 m². Huset har kokvrå och matbord, bäddsoffa och utgång till terrasseb varifrån man har havsutsikt. Det finns badrum med toalett och dusch.

Tvårumshuset Casa Bianca med loft och 2/4 sovplatser

Casa Bianca ligger i den andra halvan av ett originellt stenhus i tuffsten, som nyligen renoverats. Det ligger ca 70 meter från havet och är på ca 40 m² plus loft. Det består av uppehållsrum med kokvrå och TV, loft med två sovplatser, sovrum med dubbelsäng och havsutsikt samt badrum med toalett och dusch och tvättmaskin. Framför huset finns en terrass med parasoll och solstolar samt en vacker havsutsikt.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Il Nido del Pellegrino

Favignana Ö, Sicilien

4 Canti Case Vacanze

Castellammare del Golfo, Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Domus Mariae

Castellammare del Golfo, Sicilien

Balconi Belmare

Castellammare del Golfo, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map