Omdömen från Falconara Charming House Resort & SPA

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Falconara Charming House Resort & SPA

Läs personliga omdömen av Falconara Charming House Resort & SPA som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Falconara Charming House Resort & SPA. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Monica och Jakob från Köpenhamn bodde på Falconara Resort i Falconara från den 16 - 18 maj 2013. Inna hade de bott 2 dagar på Etna Hotel.

Vi har precis kommit hem efter en 6 dagars fantastisk bröllopsresa på Sicilien.
Alla våra önskemål vi hade till boende , blev uppfyllda.

Även lyxhotellet på den södra kusten var helt fantastikst! Vi hade bokat en juniosuite. Vi blev först besvikna, då den ligger i hotellets nybygda del utan någon utsikt mot vattnet. Så vi bad om att få byta och mot en kostnad på 2.200 dkk, fick vi en ny juniorsuit med utsikt mot vattnet. När personlaen fick veta att vi var nygifta, blev vi uppgraderade till hotellet absolut bästa suit. Vi boode obeskrivligt helt underbart i den mest fantastiska suite med en jättestor privat terrass och direkt utsikt till den gamla borgen och havet. Där njöt vi av ljudet från vattnet och den varma ökenluften från Sahara!
Servicen var helt i toppklass, personlaen var vänlig och imöteskommande, hotellet hade en härlig pool, sköna solstolar vid havet och det var servitörer som kom runt och tog dryckesbeställnigar. En dag åt vi frukost vid poolen , och då kom det två servitörer som gav oss en fantastisk service - verkligen lyxigt!

För att summera till sist: Vi vill säga TACK till er på In-Italia för en fin service! Vi hade inte kunnat önska en bättre bröllopsresa, och vi har rekommenderat er till våra vänner och familj.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Charlotte med familj från Birkerød bodde på Falconara Resort i Falconara från den 24 till 28 april 2013.

Stort tack - vi hade en super fin resa :-) Det var jättefina platser vi bodde på , och alla hade sin speciella charm och möjlighet. På Falconara tillbringade vi en del tid på själva hotellet och personlaen där var väldt vänlig och tillmötegående. Hotellet hade super fina och läckra faciliteter och rum (De var det även på Erice men där tillbringade vi inte så mycket tid på själva hotellet)

Lite tips och råd gällande vandringsturer på hemsidan, hade varit jättebra. Men vi fick några fina turer på b la ETNA.

Bra årstid med för att se blommor och öns otroligt vackra inland.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Anders och vänner från V. Frölunda i Sverige bodde på Fattoria di Falconara i Falconara från den 5. till den 8. oktober 2011.

Vi hade det jättebra på Sicilien och Falconara var kanon. Dock var vi lite vilsna i pannkakan då vi letade efter Fattoria di Falconara och inget hittade. Däremot ett stort komplex som hette Falconara Charming House & Resort, vilket vi åkte förbi några gånger och undrade var ligger Fattoria di Falconara?! Till slut åkte vi in genom grinden och då visade det sig att det var där vi skulle vara! Lite förvirrande…

Hur som helst så stämde inte beskrivningen riktigt in från hemsidan, såg att det nu ligger två stycken uppe och den nya stämmer bättre. Det var en kanonanläggning från a-ö!! Superbra frukost, kanonlunch, bra middag, spa med massage, styrketräningsanläggning, Hamam, tennisbana, pool och gud vet vad.. Städning oklanderlig, alltid ett leende från städerskorna.

Ren och snygg strand med bra stolar och uppmärksam service, Salvataggio kom två gånger om dagen med en bricka med lite gott och bjöd på. Bottnen var stenig när man skall gå i vattnet så bästa stället att gå i är bort mot borgen en bit där det inte är så mycket sten.

Vi bytte om till morgonrock när vi skulle gå till spat vilket personalen tycke var så där. Har man ett spa så är det vanligt att folk befinner sig på olika platser i morgonrock. Det saknades hängare på väggen i omklädningsrummet så det var omöjligt att hänga upp kläder vilket gjorde att det blev lite rörigt. Jag pratade med personalen och gav dem kred för nivån på både stället och den service vi fick.

Jag har bott på många anläggningar och även varit ansvarig för liknande under min tid i resebranschen. Jag vet också hur den italienska mentaliteten kan göra att bemötandet känns lite svalt men här var raka motsatsen och jag rankar stället som ett av de 10 bästa jag varit på. Thailand inkluderat.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map