Omdömen från Hotel Moderno

 
Hotel Moderno är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Moderno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Erice här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Moderno

Läs personliga omdömen av Hotel Moderno som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Moderno. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Hotel Moderno i Erice

Tusen tack - vi har haft en superbra resa! :) Vi bodde på några väldigt fina ställen - vart och ett med sin charm och möjligheter. På Falconara, där vi befann oss en del av tiden, var personalen mycket vänlig och tillmötesgående, och det var fina, bra faciliteter och rum.

Lite tips på hemsidan om vandringsmöjligheter skulle vara super, men vi fick ett par fina turer till Etna.

Härlig årstid med vilda blommor och ett mycket vackert inland på ön med mycket odlad jord.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Bo och Maria från Täby i Sverige bodde på Hotel Moderno i Erice från den 8. till den 10. september 2012. Sedan fortsatte turen till Masseria degli Ulivi i Noto.

Resan gick bra. Vi bilade från Palermo till Erice på kvällen och kom fram sent till hotell Moderno. Det ligger vid en gågata, viket hade varit bra att veta liksom parkeringsmöjligheterna. Erice är en charmig medeltidsstad på en bergstopp som är värd ett besök, men man kan oxå bo i Trapani och ta linbana upp. Hotel Moderno ligger bra men vi retade oss på den snåla frukosten, bröd och marmelad. Dessutom hade de fräckheten att ta extra betalt för turistskatt. Italiensk skatt bör italienarna betala själva!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Bengt med sällskap från Nynäshamn i Sverige bodde på Hotel Moderno i Erice från den 5. till den 6. september 2008. Sedan forsatte turen till Capo d' Orlando och Selinunte

Av Erice kommer vi ihåg den lilla pittoreska staden ovanför Trapani. Det lilla hotellet vi bodde på var både trevligt och välordnat. Lite svårt att hitta fram till på grund av skyltarna pekade åt fel håll, men med hjälp av lokalbefolkningen guidades vi rätt. Ett väl värt resmål, där vi bara stannade en natt på grund av olika omständigheter, men som borde ägnas mer tid absolut. Bra mat både på hotellet och på de små lokala restauranterna.
Vi återkommer när det är dags igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Helene och med sällskap från MORA i Sverige bodde på Hotel Moderno i Erice från den 11. till den 12. maj 2008. Innan dess hade de bott i Cefalú och senare även Erice.

Vill bara tala om att vi hade en helt underbar vecka i Maj på Sicilien.
Allt stämde och var t.o.m bättre än beskrivningen på er hemsida.

Cefalú - en underbar liten stad. Lägenhet med balkong mot havet och fruktleverans på gatan. Havsbad, bar-runda och shopping i ett - så ljuvligt.

Scafa Bassa(?) minns inte namnet, bara hotellet - Anita, härligt lägenhetshotell med specialfrukost för kufiska nordbor som vill ha smörgås =) Tack för det!
Vår service-inriktade värdinna sa att ni bett om det för vår räkning. Hälsa henne och tacka för ett mycket trevligt bemötande.
Jättebalkong mot havet och bara ett fåtal gäster. Maj är inte direkt högsäsong.
Lite långt från liv och rörelse men med fullständig avkoppling och sköna dopp i poolen.

Erice - Använd inte GPS utan att veta hur vägarna ser ut! Vi kom in bakvägen uppför serpentinväg med "magkänsla" och backandes i kurvorna.
Åkte stora vägen ner. Helmysig plats men väldigt turistig vilket det var första gången vi upplevt på hela veckan. Dyrare än på de andra ställena.

Vi hyrde bil och rekommenderar en liten eller mellanstor variant eftersom massor av vägar i byar/städer är väldigt trånga (som i gamla stan i Sthlm.)
Alla bofasta var mycket hjälpsamma och pratsamma, trots att vi inte alltid förstod vad dom sa.
När vi var på banken (och passade på att fråga om det fanns någonstans att äta i närheten) kom det en bil och hämtade upp oss, körde till en restaurang som öppnades upp för oss fyra - otroligt! ...och billigt dessutom.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Mathias och fru från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Moderno i Erice från den 1. till den 2. maj 2008.

Fantastisk upplevelse att åka bil ända upp till Erice, vilken utsikt och vilken härlig känsla. Hotellet var perfekt med sin unika takterass. I övrigt var vi på öns östsida och bilade fram på serpentinvägarna och plockade apelsiner och citroner. Perfekt årstid med blommor och grönt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Sune och fru från Lidingö i Sverige bodde under sin rundresa på Sicilien på Hotel Moderno i Erice från den 24. till den 26. juli 2007.

Väl hemkomna igen från vistelsen på Sicilien vill jag bara säga att vi är mycket nöjda med de olika boenden vi bokade genom dig/er.

Det har varit bra rakt igenom och fungerat jättebra.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Anna med familj från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Villa Kristina i Taormina från den 20. till den 22. juli 2006.

Sicilien var verkligen underbart oxh v hade en väldigt fin resa.

Hotell Kristina i Taormina var över förväntan med jätte fin utsikt över bukten och Etna. De tar dock extra betalt för parkeringen

Hotel Tartaruga var fint men de försökte först ge oss ett sämre rum än vad vi betalt för.

Maten var jätte bra på Hotel Moderno i Erice. Den parkering som de har ligger ganska långt ifrån hotellet, lite utanför staden.

Hotel Kaos i Argigento känns verkligen som att de passarat sina bästa dagar. De försöker ändå hålla uppe skenet men det blir bara fel. Maten var rätt dålig. Hotellet var lite felutmärkt på den karta vi fick av er vilket gjorde det svårt att hitta.

Agriturismo Val de Noto var ett super ställe. Också väldigt svårt att hitta, men det är nog svårt att ge en anständig vägbeskrivning runt olivodlingarna. Vi åt två kvällar och ena kvällen var maten tråkig men den andra kvällen var det en stålande buffet - så lite ojämnt helt enkelt. Vi blev förskräckta när vi togs emot av ett polskt par som var rejält berusade. De arbetade på gården men som tur var såg vi inte så mycket av dem sedan. Familjen som har stället är jätte trevliga.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map