Semesterbostad i Collesano på Sicilien

Le Ville di Le Madonie Golf Resort

 
Le Ville di Le Madonie Golf Resort är inte tillgänglig i dagsläget
Le Ville di Le Madonie Golf Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sicilien här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mellan naturparken Madonie och Cefalús bukt ligger detta trevliga golfresort på en frodig platå som präglas av olivlundar, mandelträd, apelsiner och citroner.

Totalt handlar det om över 70 hektar mark. Golfbanan är självklart en central punkt för resorten. Golfbanan är par 72 och ute på banan får man bl.a. stifta bekantskap med fem konstgjorda sjöar, bunkrar och naturligtvis 18 hål. I anknytning till golfbanan finns ett klubbhus, en rad hotellrum och inte minst 32 bungalows spridda i utkanten av banan. Det finns även en stor pool på 25 x 12 meter samt en mindre pool med vattenmassage och en barnpool.

Läs mer om Le Ville di Le Madonie Golf Resort

Tvårumshus med 2/4 sovplatser:
- De totalt 31 tvårumshus som ligger runt omkring golfbanan är alla mycket rymliga och består av kök, uppehållsrum med öppen spis och två sovplatser i en bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och jacuzzi-badkar. De är alla utrustade med satellit-TV, aircondition / värme samt microvågsugn.

Dölj texten
 
 
search map