Villa i Cinisi på Sicilien

Villa Carta

 
Villa Carta är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Carta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cinisi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Carta ligger i Cinisi kommun och har en vacker utsikt utöver landskapet och kusten från Punta Raisis till Castellammare-bukten.

Fin placering

Man har ca. 1 km till närmaste mataffär och restaurang och det är ca. 3 km till närmaste strand, ca. 5 km till Palermos flygplats och 30 km till Palermos centrum.

Läs mer om Villa Carta

Villa med själ och stil

Villa Carta är byggt med traditionellt byggmaterial för området, så släng ett extra öga på detaljerna. Sten cotto och träd är kombinerat, så huset har verkligen själ, möbleringen är utsökt och elegant, trädgården erbjuder vacker omgivning och medelhavsplanter samt pool med tillhörande terrass.

Nära flygplatsen

Man ska vara uppmärksam på att villan ligger i närheten av Palermos flygplats vilket dels kan vara skönt efter en lång flygresa, men även att man till och från kan höra flygplanen. Dock är villans dörrar och fönster ljudisolerade för säkerhetsskull.

Villa med 10-12 sovplatser:
- Villan är indelad på två plan och omgivet av stora verandor i trä och sten. Man har ingång från det stora och välmöblerade vardagsrummet, där det är uppdelat i flera soffgrupper och det finns även stenkamin under trappan, som tar en upp till nästa våning. Från vardagsrummet kommer man till matsalen och till en liten korridor som tar en till köket, som är inrett med karakteristisk sicilianska detaljer och vidare till två sovrum. Vid sidan av köket är där tvättrum och en trappa som för en ner till vinkällaren, där ägaren har sitt vin och som gästerna mot betalning får öppna och smaka. Om de två sovrummen på denna våning kan tilläggas att det ena rummet är mycket rymligt och har utsikt ut över trädgården samt egen garderob och badrum med toalett och dusch. Det andra rummet är likaså rymligt och välinrett, men har inget privat badrum. Finns även badrum vid vardagsrummet med toalett och dusch.

På nästa våning finner man ett sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Alla rummen på denna våning har utsikt över trädgården och - i horisonten - havet.

Utomhus är där - i den omtalade vackra trädgården - också ett utomhus kök med grill och uppvärmbar ugn. Vid grillen finns ett matbord och bänk byggt i mursten.

Villan är utrustad med aircondition i alla rum (och med radiator till eventuella vinterboenden). Det finns tvättmaskin och diskmaskin samt TV. Vid villan bor där en trädgårdsmästare, som tar hand om trädgården och allmänna installationer. Här kan även arrangeras besök av en kock mot överenskommelse (och mot betalnig naturligtvis) samt rengöringsdam för städning.

Dölj texten
 
 
search map