Villa i Centuripe på Sicilien

Villa La Vecchia Dimora

 
Villa La Vecchia Dimora är inte tillgänglig i dagsläget
Villa La Vecchia Dimora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Centuripe här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Söder om vulkanen Etna, som präglar det omgivande landskapet ligger villan La Vecchia Dimora, ett trevligt adelshus omgivet av en trädgård med pool samt fruktträd och olivlundar.

Ett riktigt fint hus

La Vecchia Dimora är verkligen ett arkitektoniskt konstverk. Eleganta linjer från en förgången tid utomhus, stort vardagsrum och kök inomhus, där det även finns tillräckligt med plats att samla hela familjen eller vännerna. I dag har huset blivit vackert renoverat och erbjuder mysiga rum och en stilren inredning.

Privat pool i lugn och tyst omgivning

Trädgården runt villan har också renoverats och man har tillfört en stor pool med solterrass där du har utsikt över landskapet. Terrassen runt poolen är inte den enda, eftersom en ännu större terrass finns framför huset där man kan sitta under palmerna och njuta av de sköna omgivningarna.

Du kommer inte vilja lämna huset

Det kommer att bli svårt att lämna huset för att åka på utflykt men en tur till vulkanen Etna är verkligen att rekommendera. En dag i Catania tar dig närmare husets arkitektur och den pulserande atmosfär som präglar östra Siciliens största stad. Kör i motsatt motsatt riktning och besök den romerska Villa del Casale och dess mosaiker samt staden Enna med sin gamla stadskärna. Innan ni reser hem bör ni överväga om ni vill titta förbi Siciliens största outlet där du kan shoppa märkeskläder till fördelaktiga priser.

Finns det mer än pool?

Huset ligger med ca. 4 hektar mark där man kan promenera runt och smaka frukter och grönsaker från de många växter och träd som finns på grunden - allt är odlat på ekologiskt vis. Naturligtvis kan du också köpa granngårdens egna produkter som är välkända i området. Om du reser med barn och vill prova annat än bad i pool finns det också en liten lekplats med gungor. Vill ni gå ut och äta på restaurang behöver ni endast gå ca. 10 minuters promenad för att finna ett matställe.

Villan på Villa La Vecchia Dimora

Villa med 10/12 sovplatser (med privat pool)

Huset är ytterst välutrustat. Bland faciliteterna kan vi nämna aircondition, DVD-spelare och iPod-docka samt att huset är hcp-anpassat så även rullstolsburna kan röra sig utan hinder från parkeringsplatsen till varje rum i huset. Dagområdet består av vardagsrum med öppen spis, avkopplingsrum och kök med brödrost, mikrovågsugn, kaffebryggare. Villan har även fem sovrum, varav två med privat badrum, medan det finns tre badrum i korridoren. Fyra av fem sovrum har tillgång till en balkong eller utgång till trädgården. Dessutom finns det möjlighet att lägga till två extra sovplatser mot betalning. Till huset finns även en tvättmaskin och grill.

 
 
search map