Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

White Apartment Suites

Pris från per pers.
 
White Apartment Suites är inte tillgänglig i dagsläget
White Apartment Suites är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om resor till Cefalù här
Hämtar innehåll

Här bor du endast 100 meter från stadens berömda domkyrka och ännu kortare från shoppinggatan Corso Ruggiero, där du kan promenera med lokalbefolkningen och andra turister innan du hittar en trevlig restaurang i närheten.

Stämning och badsemester för två

Hit kan du komma med kollektivtrafik direkt från Palermo flygplats eller hyra en bil och parkera den utanför den gamla stadskärnan, där det är miljözon. Du kan åka på utflykter med buss (till bergen upp till Castelbuono) eller båt (ön Ustica och till de Eoliska öarna) - eller ta tåget till Milazzo, Palermo eller någon av de andra städerna längs kusten. Vill du hellre koppla av ligger den vackra stranden Porto Vecchio bara nerför gatan.., men du kan också koppla av på din balkong eller terrass.

Semestra i en välutrustad lägenhet med balkong eller terrass

På White Apartments kan du välja att bo i en lägenhet med balkong (3:e och 4:e våningen) eller terrass (5:e våningen). På tredje och fjärde våningen får du en välutrustad lägenhet - men är du villig att gå en våning högre upp, väntar en härlig terrass med havsutsikt - men tänk på att det inte finns någon hiss, och trapporna i Cefalùs centrum är ganska branta. Alla 3 lägenheter har kokvrå, aircondition, TV samt badrum med toalett och dusch och hårtork.

 
 

Liknande ställe

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

Balcone della Rocca

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populärt på Sicilien

search map