Villa i Cefalù på Sicilien

Villa Valeria

 
Villa Valeria är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Valeria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Valeria är en trevlig fristående villa med privat pool som ligger i lantliga omgivningar ca. 4 km från den livliga badorten Cefalù.

Villans utmärkta position erbjuder en fantastisk utsikt över kusten och havet. I Cefalùs vackra centrum finner man allt som man kan tänkas ha behov för i form av butiker, matställe, caféer och andra nöjen. Dessutom finns det en fin sandstrand.

Läs mer om Villa Valeria

Villan är trevligt inredd med viktiga bekvämligheter som t.ex. TV, tvättmaskin och aircondition. Under de varma sommarmånaderna kommer troligen poolen också användas flitigt.

Villa med 2/4 sovplatser:
- Villan har två sovrum och är lämplig för 4 personer. På bottenvåningen finner man vardagsrum med soffa, kök och TV. Vidare finns det förråd med tvättmaskin, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Från detta våningsplan kommer man ut till husets terrass med grill. Man kommer upp till andra våningen via en utvändig trappa och det finns därmed två självständiga våningar. På andra våningen finns det ett sovrum med dubbelsäng, balkong med havsutsikt och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map