Villa i Cefalù på Sicilien

Villa Splendida

 
Villa Splendida är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Splendida är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns något man helt säkert inte kan klaga över vid denna villa bestående av två hus och det är den storslagna utsikten.

Det är ca. 9 km ner till centrum och stranden, och det tar xa. 15 minuter att köra dit ner genom den snoriga vägen med flera svängar. Närmaste restaurang ligger i Santa Lucia kvarteret, ca. 5 km från villan. I staden Cefalù är det lätt att hitta matställe, goda inköpsmöjligheter och livliga caféer och barer. Även om Cefalù också har många sevärdheter att bjuda på får man nog svårt att lämna villan på grund av den enastående utsikten på sluttningarna upp mot Madonie Naturreservat.

Läs mer om Villa Splendida

I trädgården finns det en fin pool med tillhörande solterrass med utsikt över Cefalù och kustlinjen. Med öga för detaljer är allting nyinrett både utomhus och inomhus, och det finns även flugnät för alla dörrar och fönster. I ett litet utrymme finner man både tvättmaskin, strykjärn och strykbräda.

Villa Casa Grande med 4 sovplatser:
- Huset är på ca. 80 m² och består av uppehållsrum med välutrustat öppet kök (med diskmaskin) och matplats samt satellit-TV och DVD, tre sovrum med fransk säng samt två badrum med toalett, dusch och hårtork. Framför ingången finns en bred övertäckt terrass med bord och stolar. Aircondition kan användas mot tilläggsbetalning.

Villa Casa Piccola med 2/3 sovplatser:
- Huset är på ca. 30 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och enkel bäddsoffa samt TV, sovrum med fransk säng samt ett badrum med toalett, dusch och hårtork. Framför ingången finns en bred övertäckt terrass med bord och stolar. Aircondition kan användas mot tilläggsbetalning.

OBS: Det lilla huset uthyres inte som självständigt vilket betyder att man har poolen helt för sig själv oavsett om man endast bokar det stora eller båda husen. Den branta sluttningen vid huset gör att vi inte rekommenderar att man bor här med små barn. Dessutom ska man vara uppmärksam på att sovrummen inte har dubbelsängar utan en och en och en halv sovplats.

Dölj texten
 
 
search map