Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Villa Palamara

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Nära den charmiga staden Cefalù

Högt på den lilla kullen med utsikt över kusten ligger Villa Palamara som erbjuder en varm och trevlig gästfrihet och bra service. Huvuddelen av Villa Palamara ligger endast 5 minuter från lilla Amrogio och ca 30 minuters bilfärd från Cefalù. Lugn och ro lite av det som karaktäriserar dessa härliga semesterbostäder.

En strand mitt i det historiska centrumet

När du är i Cefalù, kommer du att njuta av det historiska centrumet, som utstrålar en avslappnande atmosfär oavsett vart du beger dig. Staden kännetecknas av det unika fenomen att själva stadens centrum ligger ut längs stranden, så du kan faktiskt bada mitt i centrum. Katedralen är Cefalùs största turistattraktion, och fungerar också som visuell magnet då den lockar till sig din blick när du står på stadens högt belägna gata och njuter av utsikten.

Upplev historien och njut av livet på din semester.

Katedralen är präglad av alla de olika kulturer, som satt sin prägel på Sicilien: den normandiska, den romerska, den grekiska och den arabiska. I Cefalùs historiska del, och i området runt omkring, kan du njuta av den trevliga stämningen, men massor av restauranger, espressobarer, glasskiosker och butiker. Vackra stränder hittar du inte bara i den historiska delen, men överallt i Cefalù - faktiskt överallt på Sicilien. När du är på semester på Villa Palamara, bor du i Madonie-bergen, som ligger i en nationalpark med samma namn. Madonie-parken är perfekt till vandringsturer, mountainbike, och många andra utomhusaktiviteter i naturen. Det finns många rutter, av olika längder och svårighetsgrader, att följa. Så om du önskar massor av möjligheter för att utforska både den lokala kulturen och naturen, då har du kommit rätt!

Lugn, lugn och ännu mer lugn på Villa Palamara

Villan är byggd runt om en gammal gård, med ett huvudhus och ett gammalt kapell. Om du tillhör den aktiva typen, så är det hög tid att varva ner, och det kan du göra i den vackra trädgården, eller vid poolen som är omringad av liggstolar och parasoll. Om du föredrar sand mellan tårna, är sandstranden ett perfekt alternativ. Den är också passande till barn, då vattnet är relativt lågt de första meterna. Poolen är öppen från maj till oktober.

Luta dig tillbaka och skäm bort sig själv med den goda servicen

Om du vill, kan du köpa till frukost, och njuta av den på terrassen. Det samma gäller middagen som serveras i restaurangen eller på terrassen. Köket serverar typiska sicilianska rätter, med både färsk fisk och kött på menyn. Under dagen är du välkommen att beställa en förfriskning eller en espresso när du ute på terrassen och vill njuta av ditt samtal med dina reskamrater. Parkering på området är gratis, liksom wifi som du har tillgång till i de gemensamma utrymmena.

Läs mer om Villa Palamara

Läs om l√§genheterna på Villa Palamara

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map