Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Villa Benedetta

 
Villa Benedetta är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Benedetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Härlig villa som ligger högt över havet öster om Cefalù. Från villan är det ca. 3 km till havet och 4 km till Cefalùs centrum. Därför rekomenderar vi att man ankommer i bil. I Cefalù finns många olika inköpsmöjligheter, matställen samt tågstation.

Bakom villan kan man se Madonie bergspark. Området är vackert och fridlyst, och utsikt över havet där man kan se öarna när det är klart väder. Omkring villan finns en stor trädgård på 5000 m² där man finner flera solterrasser, grillområde och parkeringsplats.

Läs mer om Villa Benedetta

Villa med 8 + 1 sovplatser (200 m²):
- Villan är fördelad på tre våningar. Uppehållsrum och kök finns på första våningen medan sovrummen finns på andra och tredje våningen.

På första våningen finns uppehållsrum med, matbord och utgång till en terrass på 12 x 4 meter med bord och stolar. På första våningen finns dessutom kök med diskmaskin, ugn och kylskåp med frys, utrymme med tvättmaskin och ett badrum med toalett och dusch.
På andra våningen finns två sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng, sovrum med enkelsäng och möjlighet för en extra säng, badrum med toalett och dusch samt en terrass.
På tredje våningen finns sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och badkar samt två balkonger.
Huset är dessutom utrustat med aircondition och värmeanläggning.

Dölj texten
 
 
search map