Omdömen från Torre Balcone sul Mare

 
Torre Balcone sul Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Torre Balcone sul Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Torre Balcone sul Mare

Läs personliga omdömen av Torre Balcone sul Mare som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Torre Balcone sul Mare. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Lo och fru från Falkenberg i Sverige bodde på Torre Balcone sul Mare i Cefalù från den 3. till den 9. oktober 2010.

Först vill jag säga att vi är väldig nöjda med In-Italia! Mycket bra hemsida med massor av bra, ärlig information! Lätt att beställa, bra ”påminnelsemail” från er osv. Detta var andra gången vi bokat lägenhet genom er. (Förra gången var i Toscana.) Vi har redan börjat planera nästa bokning hos er (Sardinien eller Sicilien). Synd att det inte finns något motsvarande bokningbolag för Frankrike (dit vi också åker ibland).

Cefalu var ännu charmigare och trevligare än vi trott och lägenheten i Cefalu var helt fantastisk! Underbar utsikt mot havet i 180 grader. Vi gick barfota från lägenheten till den fina sandstranden för att bada på dagarna och på kvällarna hade vi 20 m till den närmaste restaurangen i Gamla Stan. Perfekt läge tyckte vi.

Ska man säga något negativt (och det kanske man måste om man är svensk) så är det att några småsaker i lägenheten behöver fräschas upp – klädseln till stolsdynorna vid matbordet var väldigt slitna och väggarna (tygklädda!) i sovrummet behöver göras om. Men i stort var lägenheten fantastisk! Vi hämtade nyckeln till lägenheten på Sicilian Reality´s kontor inne i Cefalu. Det var en ung, trevlig och hjälpsam italienare som gick med oss ända in i lägenheten. Han förklarade allt på bra engelska.

Det är svårt att bli av med bil i närheten. Vi parkerade hyrbilen på en bra parkering vid järnvägsstationen hela veckan för 10 Euro per dygn. Det finns en annan betalparkering några hundra meter söderut på östra sidan av gatan utmed strandpromenaden. Den ligger något närmare och har nog samma pris men verkar inte så ”ordentlig”.

Det fanns många bra och trevliga restauranger i Cefalu men vi fastnade speciellt för La Brace på Via 25 Novembre 10. Mycket bra mat, moderata priser, mysig miljö och trevlig personal. Dom har ingen servering utomhus men dom hade bra air-condition.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map