Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Torre Balcone sul Mare

Utsikt mot den gamla hamnen
 
Torre Balcone sul Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Torre Balcone sul Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Trevlig och ljus lägenhet som ligger ut till vattnet vid Piazza Colombo vilket betyder att man på kort avstånd finner den gamla hamnen och den fina sandstranden, restauranger längs hamnpromenaden och de smala gator och gränder i centrum.

Det unika med denna lägenhet är de 4 balkongerna, alla med havsutsikt så man har 180 graders utsikt från uppehållsrummet vilket gör den mycket efterfrågad. Lägenheten ligger nämligen i det gamla vakttornet vid ingången till den gamla stadsdelen.

Läs mer om Torre Balcone sul Mare

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a våningen med 4 balkonger och havsutsikt):
- Lägenheten ligger på andra våningen och är på ca. 90 m². Den är välmöblerad och består av entré med kök med ugn, stort uppehållsrum med de omtalade 4 balkongerna med havsutsikt och två sovplatser i en bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Sovrummet och endast sovrummet är utrustat med aircondition samtidigt som lägenheten är utrustad med tvättmaskin, TV och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map