Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

 
Terrazzo Mediterraneo är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzo Mediterraneo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazzo Mediterraneo ligger i Cefalùs historiska centrum mellan den berömda och storslagna domkyrkan och den fina sandstranden vid dem gamla hamnen, där delar av filmen "Nuovo Cinema Paradiso" blev inspelad. Det är kort avstånd till matställe och inköpsmöjligheter. Närmaste parkeringsplats ligger ca. 300 meter från lägenheten, men i sommarmånaderna kan man inte räkna med att få plats varje gång.

Faciliteter

Lägenheten har ingång på tredje våningen och från dess terrass kan man ana stadens exotiska stämning och njuta av upplevelsen av att vara en del av den. Lägenheten är fint möblerad och utrustad med aircondition och TV. Det finns möjlighet för internetuppkoppling mot bokning och betalning.

Läs mer om Terrazzo Mediterraneo

Lägenheten på Terrazzo Mediterraneo

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten är uppdelad på två våningsplan. Du kommer in via det lite mörka vardagsrummet med kokvrå och dubbel bäddsoffa. En trappa leder upp till andra våningen, med badrum med toalett och dusch, ett ljust och fint sovrum med dubbelsäng samt utgång till den rymliga terrassen med bord och stolar samt härlig utsikt över havet och stadens tak. Vänligast notera, att utsuget från restaurangen på byggnadens markplan löper längs innergårdens husmur, och sticker upp 2 meter endast 3 meter från terrassen. Den är igång mellan 08-14 cirka, och återigen från 18.30-23.30.

Dölj texten
 
 
search map