Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazzo Mediterraneo ligger i Cefalùs historiska centrum mellan den berömda och storslagna domkyrkan och den fina sandstranden vid dem gamla hamnen, där delar av filmen "Nuovo Cinema Paradiso" blev inspelad. Det är kort avstånd till matställe och inköpsmöjligheter. Närmaste parkeringsplats ligger ca. 300 meter från lägenheten, men i sommarmånaderna kan man inte räkna med att få plats varje gång.

Faciliteter

Lägenheten har ingång på tredje våningen och från dess terrass kan man ana stadens exotiska stämning och njuta av upplevelsen av att vara en del av den. Lägenheten är fint möblerad och utrustad med aircondition och TV. Det finns möjlighet för internetuppkoppling mot bokning och betalning.

Läs mer om Terrazzo Mediterraneo

Lägenheten på Terrazzo Mediterraneo

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten är uppdelad på två våningsplan. Du kommer in via det lite mörka vardagsrummet med kokvrå och dubbel bäddsoffa. En trappa leder upp till andra våningen, med badrum med toalett och dusch, ett ljust och fint sovrum med dubbelsäng samt utgång till den rymliga terrassen med bord och stolar samt härlig utsikt över havet och stadens tak. Vänligast notera, att utsuget från restaurangen på byggnadens markplan löper längs innergårdens husmur, och sticker upp 2 meter endast 3 meter från terrassen. Den är igång mellan 08-14 cirka, och återigen från 18.30-23.30.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Balcone Roberto

Cefalù, Sicilien

Terrazza Giudecca

Cefalù, Sicilien

Balconi Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt på Sicilien

search map