Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazzo Mediterraneo ligger i Cefalùs historiska centrum mellan den berömda och storslagna domkyrkan och den fina sandstranden vid dem gamla hamnen, där delar av filmen "Nuovo Cinema Paradiso" blev inspelad. Det är kort avstånd till matställe och inköpsmöjligheter. Närmaste parkeringsplats ligger ca. 300 meter från lägenheten, men i sommarmånaderna kan man inte räkna med att få plats varje gång.

Faciliteter

Lägenheten har ingång på tredje våningen och från dess terrass kan man ana stadens exotiska stämning och njuta av upplevelsen av att vara en del av den. Lägenheten är fint möblerad och utrustad med aircondition och TV. Det finns möjlighet för internetuppkoppling mot bokning och betalning.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
- Lägenheten är fördelad på två våningsplan. Man kommer in via uppehållsrummet med kokvrå och dubbel bäddsoffa. En trappa leder upp till ovanvåningen med badrum med toalett och dusch, ett ljust och fint sovrum med dubbelsäng samt utgång till den rymliga terrassen med bord och stolar samt härlig utsikt över havet och stadens tak.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Balconi Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Balcone Roberto

Cefalù, Sicilien

Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt på Sicilien

search map