Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazzino della Marina

 
Terrazzino della Marina är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzino della Marina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazzino della Marina ligger längs Via Bordonaro i Cefalùs historiska centrum. Det är bara några få steg (mindre än 50 m) från dörren till sandstranden vid den pittoreska gamla hamnen i staden.

Bo mitt i stan och ut till havet

Det är heller inte långt til närmaste matställe då det finns flera restauranger inom 100 meter - samt till inköpsmöjligheter längs stadens gågata Corso Ruggero. En kort promenad leder ner till den långa stranden där stämningen är god om kvällen. Det enda man inte finner precis utanför dörren är parkering då endast den lokala befolkningen har tillåtelse att, på bestämda tider under dagen köra in i centrum och parkera.

Läs mer om Terrazzino della Marina

Trerumslägenhet med 3/5 sovplatser:
- Lägenheten ligger på andra våningen och mäter ca. 60 m². Den är fördelad på två stora rum. Lägenheten består av stort uppehållsrum med kokvrå, dubbel bäddsoffa och utgång till en balkong som vänder mot via Bordonaro. Från uppehållsrummet har du tillgång till badrum med toalett och dusch. En trappa leder upp till ett loft med sovplats för en person. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng, kokvrå och en liten terrass som blickar ut över klipporna och havet samt privat badrum med toalett och dusch. Båda rummen är utrustade med aircondition. Lägenheten är dessutom utrustad med TV samt strykjärn och bräda samt möjlighet för internetförbindelse.

Dölj texten
 
 
search map