Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazzini del Mare

 
Terrazzini del Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzini del Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazzini del Mare ligger i ett karaktärisktiskt hus i Cefalùs centrum nära Piazza Colombo var den närmsta parkeringsplats (mot betalning) ligger. Lägenheten bjuder på havsutsikt från alla fönster och från dess två små terrasser.

På kort avstånd finns både den långa sandstranden i väst samt stranden vid den gamla hamnen var b.l.a filmen "Cinema Paradiso" spelades in. Inne i centrum och längst stranden finns ett antal möjligheter för restauranger, glasskiosker och kafféer. Inköpsmöjligheter ligger inte heller långt härifrån.

Läs mer om Terrazzini del Mare

Lägenheten är mycket ljus och inredd i typisk siciliansk stil men saknar inte för det moderna bekvämligheter. Det finns nämligen aircondition, TV och tvättmaskin. OBS Vi rekommenderar inte denna lägenhet för barnfamiljer eller gångbesvärade på grund av de många våningarna och trappor.

Trerumslägenhet med 3/5 sovplatser (med två små terrasser med havsutsikt):
-Lägenheten är fördelad på tre våningar. Ingången är i uppehållsvåningen (mitten våningen) var det finns två enkelbäddsoffor, matbord och TV samt kovrå med diskmaskin. Upp för trappan kommer man till nästa våning med ett litet sovrum med en fransk säng (1½ sovplats) som har utgång till en liten terrass som har en vacker utsikt utöver havet. Här finns även ett litet men funktionellt badrum med toalett och dusch. I den nedre våningen finns ett sovrum med dubbelsäng samt ännu ett badrum med dusch och toalett.

OBS Vi rekommenderar inte denna lägenhet för barnfamiljer eller gångbesvärade på grund av de många våningarna och trappor.

Dölj texten
 
 
search map