Omdömen från Terrazza Tramonto

 
Terrazza Tramonto är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Tramonto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Tramonto

Läs personliga omdömen av Terrazza Tramonto som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Tramonto. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Terrazza Tramonto

Cefalù som semester-destination

Terrazza Tramonto
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Tramonto
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Terrazza Tramonto

Cefalù som semester-destination

Terrazza Tramonto
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Tramonto
Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Hans med sällskap från Sollentuna i Sverige bodde på Terrazza Tramonto i Cefalù från den 25. juni till den 2. juli 2011. Innan dess hade de bott på Villa Gisella i San Marco d'Alunzio.

Lägenheten över förväntan. Helt suverän service från det lokala kontoret (bokn taxi mm).
Tips:
Lägg ut en beskrivning om hur man tar sig från Palermo till Cefalu', det hade varit bra att veta innan.
Alt 1. Flygbuss Palermo airport till Palermom station ca 50 kr och sedan Tåg Palermo station - Cefalu' station ca 50 kr.
Mycket bra laternativ om det är ok att släpa väskorna (dock max 100m).
Alt 2. Taxi 3 pers Palermo airport - Cefalu' 900 kr, mycket bekvämt och prisvärt. Lokala kontoret kan hjälpa till att boka.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Karin med vänner från Lycksele i Sverige bodde på Terrazza Tramonto i Cefalù från den 12. till den 19. september 2009.

Resan gick kanonbra! Vi är 110 % nöjda med lägenheten, staden, resekontoret, människorna, maten, bemötande, väder (även ovädret!). Och sjukvården!
Birgitta blev sjuk, vi fick hjälp att skaffa ambulans (lite språksvårigheter, dock) men även detta gick bra. Professionellt, vänligt och lugnande omhändertagande på sjukhuset. En kvinna på resekontoret erbjöd sig att ställa upp som tolk om det skulle bli nödvändigt, vi fick hennes privata mobiltelefonnummer. Det kan man kalla god service o att vara tillmötesgående! Vare sig ambulans, sjukhusbesöket eller undersökningen kostade någonting - inte en svensk ettöring behövde vi betala. Otroligt, men sant.

Våra förväntningar mer än överträffades. Ska återkomma med en reseberättelse när jag hämtat mig ...
Men som sagt, resan överträffade våra förväntningar, vi är nöjda, glada, belåtna o hade inte kunnat haft det bättre.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Elizabeth med sällskap från Lund i Sverige bodde på Terrazza Tramonto i Cefalù från den 21. till den 28. juni 2008.

Hej, Vi är jätetnöjda med vår vistelse i Cefalu och Terazza Tormonto. Förväntningarna på lägenheten var höga, men den var verkligen helt fantastisk. Servicen var något helt utöver det vanliga när vi blev mottagna och fick vår väska uppburen klockan 3 på natten. Kanske bör man informera om att det kräver väldigt hurtiga ben att ta sig upp för alla trapporna. Det är ganska kämpigt, men för oss som är unga och friska var det inga problem. MVH Elizabeth

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map