Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazza Ruggiero

 
Terrazza Ruggiero är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Ruggiero är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Ruggiero ligger längs gågatan Corso Ruggiero i det historiska centrum på kort avstånd från den fina domkyrkan, vars fasad och torn man kan beundra från takterrassen som även har en 360º utsikt över staden och havet.

Lägenheten ligger på fjärde våningen i ett historiskt palats. I närheten ligger det fina domkyrketorget med många glassaffärer, kaffèer och ett otal restauranger. Inköpsmöjligheter finner man på kort gångavstånd så bil är inte nödvändigt här om man inte vill göra utflykter till bergen, men då kan man även hyra en bil i staden för en dag eller två. Väljer du ändå att komma med bil så ligger de närmsta parkeringplatserna (mot betalning) ca. 500 meter från huset.

Läs mer om Terrazza Ruggiero

Tvårumslägenhet med loft och 4 sovplatser (med takterrass och havsutsikt):
- Terrazza Ruggiero är ca. 70 m² och består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt utgång till balkong, badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet leder en trappa till ett öppet loft med en dubbelsäng samt ett litet badrum. Från loftet för ännu en traopa upp till den vidunderliga takterrassen med en bedårande utsikt över staden och havet- man får nästan en känsla av att sväva över staden. Lägenheten har dessutom aircondition, TV och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map