Omdömen från Terrazza Piazzetta

 
Terrazza Piazzetta är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Piazzetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Piazzetta

Läs personliga omdömen av Terrazza Piazzetta som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Piazzetta. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt läge och en stor balkong med panoramisk havsutsikt, bergsutsitk, gaututsikt - allt

Verkligen en underbar upplevelse. Bra service när vi skuille hämta och lämna nycklar. Fotot rättfärdiggör inte den utsikten som man har från terassen längst upp om man har bokat den lägenheten.Fin stad och fin gata där man bor.

Rekommendationer till andra gäster

Boka våningen högst upp, den är värd pengarna. Stranden ligger 250 m bort. Parkeringen ligger 10 minuters gåtur på en stor parkeringsplats.

Terrazza Piazzetta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Piazzetta
Tvårumslägenhet med 2-4 sovplatser (4:e vån. med terrass med havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Kostar 3 euro om dagen, borde vara gratis.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Den vackraste av utsikter från takterrassen

Med en dotter och ett barnbarn på 8 år, bodde jag 10 dagar i juli på Terrazza Piazetta. Lägenheten är trevlig, utsikten vidunderlig: havet, den lilla kyrkan ovanför, gränden som för upp till fyren, och till höger La Rocca - ta gärna promenaden dit upp, men gör det på morgonen! Domkyrkan som Roger den andra lät uppföra är vacker min vidunderlig apsis-mosaik föreställande Kristus Pantokrator. Om runt kyrkan, den medeltida staden.

Trappan till 3:e våningen är brant, liksom de invändiga trapporna har mycket höga steg. Fin strand i närheten. Bra restauranger, inte minst den restaurang som ligger precis utanför huvudentrén.

Rekommendationer till andra gäster

Det går tåg till och från Cefalù. Efter 10 dagar i Cefalù fortsatte vi med tåg via Termini Imerese tvärs över ön till Agrigento. Palermo kan enkelt nås med tåg från Cefalù.

Terrazza Piazzetta
Rent och fint, Rent och fint

Köksutrustning något bristfällig.
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Piazzetta
Tvårumslägenhet med 2-4 sovplatser (4:e vån. med terrass med havsutsikt)

Trappan i lägenheten kunde utrustats med några mellansteg.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Superläge och terrass.

Basic lägenhet. Men stor och fin och med kanonläge. Bra för 2 vuxna och 2 barn. Hit återvänder vi gärna.

Terrazza Piazzetta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Piazzetta
Tvårumslägenhet med 2-4 sovplatser (4:e vån. med terrass med havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Ulla og Ole fra Hasselager boede på Terrazza Piazzetta i Cefalù

Resan gick perfekt och återigen var vi positivt överraskad av gästfrihet, natur, mat och vin i vackra Italien.
[...] Fortsätt lägenhet Terrazza Piazzetta i Cefalu. En fruktansvärd stad att köra i en söndag eftermiddag. Det var omöjligt att hitta parkering, eftersom det fanns många badande i staden. Det slutade med att vi var tvungna att parkera nere vid hamnen - om 1,5 km från lägenheten.
Lägenhet belliggendehed var suverän, men standarden var en stor besvikelse. Att beskriva tillfälle som mycket elegant. Det har nog varit, men det verkade slitna och smutsiga. 3 av stolarna på terrassen, två var bruten. Du har bytet på måndagar till 4 olika stolar, där det fanns också två break - att vi levde så med, eftersom vi var bara två personer. Para Sun bröts också, men vi upptäckte bara efter några dagar och undrar vi har inte klaga igen. Även om de var mycket trevlig och tillmötesgående som vi bör närma oss. Vi tycker att det är lite irriterande att vi var tvungna att betala extra för luftkonditionering, sänglinne och handdukar, när det hade varit inkl. de andra 2 platser.
Cefalú är verkligen värt ett besök. Härlig strand. Spännande stad med super bra restauranger.
Allt som allt en fantastisk semester med stor hjälp från dig och det är inte sista gången jag får planera en resa till den vackra Sicilien för oss. Det finns många goda stunder på denna vackra ö. Stort tack för hjälpen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Christian och Kerstin från Bromma i Sverige bodde på Terrazza Piazzetta i Cefalù från den 7. till den 20. juni 2011.

Tack bra. Vår tionde resa till Cefalu på tretton år. Så vi är fast! Inga problem under vistelsen. Allt gick som smort. Kommer säkert tillbaka.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Christian och fru från Bromma i Sverige bodde på Terrazza Piazzetta i Cefalù från den 5. till den 18. juni 2010.

Jo, Cefalu är vårt favoritställe. Nionde gången på tolv år! Allt fungerade bra även i år. Både kontakterna med er, på nätet, och med era representanter på plats. Vi kommer säkert tillbaka nästa år.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Kenneth och fru från Falun i Sverige bodde på Terrazza Piazzetta i Cefalù från den 29. september till den 6. oktober 2007.

Vi landade i Palermo sent lördag kväll den 22 september. Efter två nätter på hotell i Palermo så var det dags för nästa steg på resan. Vi skulle till ön Lipari och valde att åka färja från Palermo i stället för att först ta tåget till Malazzo och sedan färja därifrån.
En mycket trevlig båttut. Färjan gjorde korta stop på andra eoliska öran, Alicudi, Filicud och Salina, innan vi kom fram till Lipari.
Vi bodde på ett lägenhetshotell, Costa Residence, ca 600-700 m från centrum. En mycket bra lägenhet med balkong, terass ut mot staden och havet.
Ett alldelles utmärkt sätt att turista på Lipari är att ta lokalbussen från hamnen. Man kan åka till Quatrochi med den fantastiska utsikten, eller till Quatropani och vandra ner mot havet, eller till Aquacaldo med utsikt mot de norra öarna och med pimpsten i massor på stranden.
Efter 5 dagar så förflyttar vi oss med båt, tåg och taxi till Cefalu.
Här har vi ett alldeles otroligt boende. Vi bor i en tvåvåningslägenhet med en stor takterass (Terrazza Piazzetta). Härifrån har man utsikt mot havet, staden och La Rocca. Lägenheten ligger i den gamla staden bara 20 meter från havet.
Utanför porten ligger en mycket bra restaurent med borden på gatan och på andra sidan gatan ligger den lokala mataffären. Trots många resor i Italien så har vi aldrig haft ett bättre boende.
I Cefalu promenerar man på de trånga gatorna, badar vid en sandstrand, åker upp i de otroliga Madoni-bergen och besöker byar högt uppe på bergstoppar, eller så sitter man på takterassen och njuter av värmen, havet och staden.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map