Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazza Paradiso

Utsikten Torget nedanför Terrazza Paradiso
 
Terrazza Paradiso är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Paradiso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Paradiso lever verkligen upp till sitt namn, dels för belägenheten men även för den fina inredningen.

Allt på gångavstånd

Huset ligger ut mot den gamla hamnen som idag fungerar som strand och populär badplats precis vid centrala Cefalú. Känner man till filmen "Piccolo Cinema Paradiso" så är den nämligen filmatiserad på stranden ovanför huset. Eftersom lägenheten ligger i det historiska centrum är bilkörning endast tillåtet för de lokala invånarna. Närmaste parkeringsplats ligger ca. 100 meter bort men väljer man denna härliga lägenhet har man inte behov för någon bil då flera caféer, restauranger mm. ligger precis utanför dörren. Flera inköpsmöjligheter finns runt omkring i centrum. OBS: det finns en del trappor upp till själva lägenheten, därför rekommenderar vi inte denna lägenhet till gångbesvärade eller barnfamiljer med små barn.

Läs mer om Terrazza Paradiso

Lägenhetens inredning

Inredningen är trevlig och traditionell. Den smala terrassen går runt lägenheten och härifrån har man en underbar utsikt. På terrassen finns dessutom ett litet bord och några stolar så man kan äta ute eller bara njuta av ett gott glas sicilianskt vin. Det finns plats åt 6 personer men vi rekomenderar att man bor max 4 st då det annars kan bli lite trångt.

Dölj texten
 
 
search map