Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazza Lara

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Terrazza Lara bor du vid Cefalùs gamla hamn och den fina stranden som sträcker sig ett par kilometer mot Palermo. Få steg från dörren finner man de första matställe och kaféer samt fin närhet till inköpsmöjligheter och butiker. Flera matställe finns både i de gamla gatorna samt uppe runt den vackra domkyrkan och torget längs havspromenaden.

Skippa bilen om du ska sola och bada

Väljer du Cefalù för en ren sol och badsemester så är bil inte nödvändigt. Du kan ankomma med tåg till staden (helt från Palermos flygplats) och använda tåg för utflykter längs Siciliens norra kust, både mot Palermo och Messina. I buss kan du komma upp till medeltidsstaden Castelbuono i Madonie naturreservat. Med flygbåt kan du segla ut till ön Ustica. Väljer du att ankomma i bil ska du vara uppmärksam på att du inte kan parkera vid lägenheten. Du kan parkera vid torget Piazza Colombo (ca. 300 m) på ena sidan av centrum eller vid den nya hamnen.

Läs mer om Terrazza Lara

Fin lägenhet med lika fin terrass

Lägenhetens placering längs den centrala gatan via Bordonaro medför inte störande trafik från vägen då lägenhetens fönster vänder mot havet och klipporna, där stadens gamla bymur ligger. Lägenhetens terrass mäter ca. 8 m² och det finns även en balkong som koket vänder ut till. Lägenheten är vidare utrustad med aircondition, tvättmaskin och två badrum vilket för den till ett bra val för två vänpar som reser tillsammans.

Lägenheten på Terrazza Lara

Trerumslägenhet med 3/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten mäter ca. 65 m². Från ingången kommer man in till ett ljust och fint vardagsrum med bäddsoffa samt utgång till den stora terrassen med havsutsikt där man kan sitta och njuta av måltiderna eller bara sola. Vidare finns det ett rejält kök (4 kokplattor, ugn och kylskåp) med god plats som har utgång till en balkong med havsutsikt. Det finns två sovrum: ett litet rum med enkelsäng, sovrum med dubbelsäng samt två badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

Terrazza Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Terrazza del Cortile

Cefalù, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti

Baia Taormina Hotel

Forza d'Agrò

search map