Omdömen från Terrazza Giudecca

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Giudecca

Läs personliga omdömen av Terrazza Giudecca som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Giudecca. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt ställe och utsikt

Terazza Giudecca levde fullt upp till våra förväntningar. Fantastisk utsikt över havet från terrasen och fönster, stället var mycket centralt och likaväl mycket stilla, framförallt om natten. Staden Cefalù är en pärla - även om det är många turister, har den bevarat sin identitet.
Allt perfekt - dock var där inte täckning för mobilen i lägenheten, och det kunde också vara svårt att finna på flera platser i staden.

Rekommendationer till andra gäster

Man kan bada från klippor nedanför huset, men kan också gå till den fina stranden på 10 minuter.
Tips: ät hemma och njut av den fina solnedgången.
Massor av bra restauranger, flera med havsutsikt.
Man kan parkera gratis vid hamnen, ca. 10 minuters promenad.

Terrazza Giudecca
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Giudecca
Trerumslägenhet med 6 sovplatser (4:e vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Snabbt trådlöst nät, som dock stängdes ner ett par gånger.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Mats och Anna med barn från Trosa i Sverige bodde på Terrazza Giudecca i Cefalù från den 19. till den 23. oktober 2009.

Vi reste med två mindre barn (2 och 5 år), så upplägget på lägenheten var perfekt med två sovrum och ett vardagsrum/kök dessutom. Lite tufft med trappan upp, men det visste vi ju från er beskrivning. Belöningen var ju takterrassen och utsikten. Bra att kunna öppna tvärdrag, då ena sovrummet luktade lite instängt. Dock fanns ingen tvättmaskin, vilket någon tidigare boende skrev på hemsidan (det fanns en, men avstängd ute och bakom ett skynke). Vi fick inte liv i någon värme, så det var lite kallt de dagar det blåste, men det fanns ju många filtar. Killen som sålde frukt varje morgon från en bil på gatan var ett kul inslag. Det kändes som att prova lite hur Sicilianarna har det "på riktigt", vilket passar oss. Sophanteringen var lite "hemlig" och vi vet fortfarande inte om vi gjorde rätt som ställde påsen på gatan som alla andra. Damen i våningen under informerade om att när påsen innehöll en glasflaska så skulle den i en speciell soptunna (tror vi - vår Italienska är inget att skryta med :-) Cefalú var en trevlig stad, med både häftiga, smala gränder och en ren sandstrand mitt i stan. Vår femåriga dotter gillade dock klippvandringen bort mot dels parkeringen, dels mot staden bäst. En kul och lite spännande upplevelse att balansera precis vid havet, med lite lagom svårigheter på vägen. Som bas att nå ödemarken i bergen och andra orter längs havet och i bergen på slingriga vägar var Cefalú ett bra läge, med alternativa smidiga motorvägar åt tre håll om man så ville.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Björn och sällskap från Skarpnäck i Sverige bodde på Terrazza Giudecca i Cefalù från den 30. juni till den 5. juli 2008.

Resan var kanon och både lgh. i Cefalu och Castellamare de Golfo var helt perfekta med underbara terasser, kan bara komma på lite smågrejor som saknades typ vinglas. Fungerade även bra med mottagandet.
Tycker att Castellamare och dess omgivningar är en pärla, Cefalu fint men lite väl ¨turistigt¨.
Hoppas ni till nästa år har breddat utbudeti San Vito de Capo som vi besökte och gillade.
Som sagt allt fungerade utmärkt och vi kommer att åka tillbaka till Sicilien och bokar gärna med er igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Åsa med familj från Handen i Sverige bodde på Terrazza Giudecca i Cefalù från den 16. till den 30. juni 2008.

Vi är så nöjda som man någonsin kan bli med vår resa!
Lägenheten var otroligt fin o överträffade alla våra förväntningar, o då var dom ändå ganska höga. Vi hyrde lägenhet genom In-Italia på Sardinien förra året, o eftersom den lägenheten var så mycket finare än vi kunnat tro, var förväntningarnar i år högt ställda.
Och vi blev inte besvikna!
Lägenheten är mycket välskött och i våra ögon väl utrustad. Köket är jättefint o det mesta man behöver finns. Vi var fem personer o lagade många middagar hemma, o det fungerade utmärkt. En ny stekpanna skulle nog inte skada, men det var nog det enda.
Det bästa med lägenheten är förstås den fantastiska takterassen! Lika älskad av oss vuxna som av barnen. Där tillbringades många mysiga eftermiddagar o kvällar med en utsikt som var helt underbar.
Ett extra plus för att det fanns tvättmaskin, och som fungerade. Med två tonåringar o en sjuåring var den obetalbar. Man kan reducera packningen till hälften!
Mottagandet på "kontoret" fungerade väl. Trevlig personal o allt gick snabbt o enkelt.
Själva Cefalú är jättetrevligt. Både för stora o små. Stränderna är fina o välskötta. Har man mindre barn är den lilla stranden vid piren nere i stan att rekommendera. Lagom stor för att man lätt ska ha koll på barnen o inga stora vågor tack vare piren.
Gillar man att snorkla behöver man bara kliva utanför dörren på Casa Giudecca, klipporna som finns där går jättebra att kliva i från.

Vi återvänder gärna o rekomenderar både staden, lägenheten o In-Italia varmt!

En eloge till In-Italia för att ni inte överdriver i era beskrivningar av lägenheterna, snarare tvärtom! Och att bilderna på hemsidan faktiskt stämmer överens med verkligheten.
Det är man inte van vid från resebroschyrer...

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien

Casa del Faro

Cefalù, Sicilien

Balcone Roberto

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Residence Magarà

Cefalù, Sicilien

Residence Cefalù in Casa

Cefalù, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map