Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazza Francesca

 
Terrazza Francesca är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Francesca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Francesca ligger på den centrala gatan Via Bordonaro i centrala Cefalú. Det är kort avstånd till stranden (ca. 60 meter) och till caféer och matställen. Det fina torget vid domkyrkan ligger heller inte långt bort och i kvarteret finner man nödvändiga inköpsmöjligheter. Närmaste parkeringsplatser ligger ca. 600 meter från lägenheten.

Stor lägenhet med terrass

Lägenheten är fördelad på två våningar och mäter ca. 130 m². Den är utrustad med tvättmaskin, aircondition samt TV och har dessutom en fin terrass som vänder mot gatan Via Bordonaro. Trots det korta avståndet till havet kan man inte se havet från terrassen som vänder mot motsatt sida.

Läs mer om Terrazza Francesca

Fyrarumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass):
- Lägenhetens nedesta våning består av sovrum med två enkelsängar, kök med dubbel bäddsoffa samt badrum med toalett. En invändig trappa leder upp till översta våningen där det finns sovrum med dubbelsäng samt utgång till en balkong med havsutsikt från sidan, badrum med toalett och dusch samt hårtork. Dessutom finns det ännu ett kök med utgång till den stora terrassen med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map