Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazza del Pozzo

Terrassen
 
Terrazza del Pozzo är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza del Pozzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza del Pozzo ligger i centrala Cefalú, ut till den fina stranden. Det är korta avstånd till caféer, matställe och butiker samt endast 5 minuters promenad till den antika och berömda domkyrka.

Lägenheten har ett mycket romantiskt läge men är enkelt inredd. Den ligger i den äldsta delen av staden och byggnadens stenmur är flera hundra år gammal. Inomhus klimatet är generellt kyligt om sommaren och behagligt i årets kallare perioder. Dock avråder vi människor med allergi och astma att bo i denna lägenhet pga. den luftfuktighet som kan förekomma.

Läs mer om Terrazza del Pozzo

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten har ingång från den livliga gatan via Vittorio Emanuele men har tjocka stenväggar så man störs inte av trafiken när dörren är stängd. Efter entrén finns det en gång med kokvrå med 2 kokplattor, bord och stolar samt badrum / toalett. man går tre steg ner för en liten trappa och finner sovrum med dubbelsäng och utgång till en liten terrass med brunn och utsikt över stranden och havet. Från terrassen lder en sten trappa ner till stranden.

Dölj texten
 
 
search map