Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazza del Cortile

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Cefalù ligger på Siciliens nordkust ca. en timme från Palermo. Trots att många resenärer kommer hit finns det även en trevlig lokalbefolkning som bor i staden året runt och det finns en bra stämning på kaféer och på gatorna. Du kommer att hitta restauranger och butiker för allt du kan behöva köpa eller smaka. På stranden finner du en skön blandning av andra resenärer och lokalbefolkningen. Stadens centrum är stängd för bilar större delen av dagen men det är inte omöjligt att parkera en kort promenad från din semesterbostad. Är du villig att gå längre kan du även parkera gratis. Men du kan även med fördel välja en semester utan bil eftersom det finns mycket att se och besöka med kollektivtrafik.

Kombinera sol och bad med kultur

Du kan komma hit med tåg från Palermos flygplats och hålla din semester vid stranden utan bil. Staden är en spännande upplevelse, där du kan tillbringa flera dagar och göra dina utflykter härifrån. Förutom det trevliga centrum kan du gå upp till berget La Rocca till Dianas tempel och bysantinska fästningen; Du kan segla till ön Ustica eller till de Eoliska öarna, och det är värt att ta bussen upp till pittoreska Castelbuono i Madonie bergen. Storstaden Palermo ligger en överkomlig (ca. 45 min.) tågresa bort och du kommer säkert vilja shoppa på Ballarò och Vucciria gatumarknader.

Välutrustad lägenhet med terrass

Du bör vara medveten om att lägenhetrn ligger på fjärde våningen i centrala Cefalù och trapphusen i staden är smala och branta. I gengäld får du här en lägenhet på fjärde våningen utrustad med både aircondition, tvättmaskin, spis med ugn, vattenkokare, TV, hårtork och strykjärn - det är möjligt att mot tilläggsavgifter få en mobil wi-fi router så att du har tillgång till internet under semestern. Lägenheten mäter ca. 90 m² och har tre sovrum, ett badrum och en gästtoalett. Från lägenheten leder en trappa upp till terrassen där man kan sitta och njuta av utsikten över de gamla taken, havet och den imponerande klippan som ger namn åt staden.

Därför ska du välja denna lägenhet

Välj den här lägenheten för den goda platsen under semestern och eftersom du vill bo i en trevlig stad med restauranger och butiker alldeles i närheten. Om du besöker Cefalù en gång, kommer du säkert tillbaka igen.

Lägenheten på Terrazza del Cortile

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser (med terrass & havsutsikt)

Lägenheten ligger på 4:e våningen och mäter ca. 90 m². Lägenheten består av rymligt vardagsrum med takfläkt, kök med stort kylskåp, spis med ugn och vattenkokare, dubbelsäng och aircondition, sovrum med två enkelsängar och aircondition, sovrum med dubbelsäng (enkelsängar) och aircondition, badrum med toalett och dusch, hårtork och gästtoalett. En trappa leder upp till terrassen med utsikt över havet samt bord och stolar.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

Terrazza del Centro

Cefalù, Sicilien

Terrazza Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Appartamenti Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Balconi Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Terrazza Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map