Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazza del Corso

 
Terrazza del Corso är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza del Corso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza del Corso ligger nära Piazza Duomo, dvs ett vackert torg där stadens medeltida domkyrka ligger. Det är ca. 100 m till stranden och 300 m till närmaste offentliga parkeringsplats.

Det sicilianska caféelivet och den trevliga atmosfären vid corso'en präglas här - både på gott och ont. Med andra ord det är ett livligt område! Lägenheterna ligger på fjärde våningen och är ca. 120 m². Den är utrustad med aircondition i uppehållsrum, diskmaskin och TV.

Läs mer om Terrazza del Corso

Trerumslägenhet med 6/7 sovplatser (3:e vån utan hiss):
- Lägenheten består av stort uppehållsrum med enkel bäddsoffa, stort kök, sovrum med dubbelsäng och eget badrum, sovrum med två enkelsängar och badrum med WC och dusch. En trappa upp går till loftet, där det finns två enkelsängar och utgång till en liten terrass, där man har utsikt mot domkyrkan och man kan - mellan taken - skymta havet.

OBS: Utnyttjar man alla sovplatserna i lägenheten så ska man inte räkna med att alla kan sitta på den lilla terrassen samtidigt.

Dölj texten
 
 
search map