Omdömen från Terrazza del Centro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza del Centro

Läs personliga omdömen av Terrazza del Centro som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza del Centro. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härlig lägenhet med fantastisk utsikt mitt i centrum

Otroligt trevligt ställe mitt i den gamla stadsdelen i Cefalù. Ingång på 4:e våningen genom en gammal vacker gård. Själva lägenheten var kanske lite mörk, men fungerade bra med goda sovrum med massor av plats i garderoben. Fantastisk terrass på 5:e våningen med utsikt över stadens tak och bukten. En plats vi gärna vill bo på igen.
Då vi ankom blev vi mottagna av Sergio från In-Italia, och vi avresa fick vi fantastisk hjälp i förbindelse med at vi hade glömt en jacka, som kördes till flygplatsen! Ovärderlig hjälp!
Nästa gång vi reser till Italien, kommer vi naturligtvis hyra via In-Italia igen.

Cefalù som semester-destination

Terrazza del Centro
Rent och fint
Placering
 
Själva boendet på Terrazza del Centro
Femrumslägenhet med 6 sovplatser samt terrass med havsutsikt (4:e & 5:e vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Petter med familj från Sävedalen i Sverige bodde på Terrazza del Centro i Cefalù från den 26. juni till den 10. juli 2010.

Vi hade två härliga veckor. Cefalú var perfekt för hela familjen, vacker stadsmiljö, fin strand, bra shopping osv.
Jättefin lägenhet. Luftkonditioneringen var för liten för den stora lägenheten, den gör inte så stor nytta. Vi saknar skriftlig information i lägenheten om vad som gäller, i synnerhet beträffande städning och tvätt. Vi var inte ute ur lägenheten när städerskan kom, och därför städades inte lägenheten inte alls. Instruktionen om soporna var inte korrekt. Soporna hämtas mellan 0630-0800. De bör alltså var vid porten innan 0630, inte före 0800 som de sa på kontoret.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 3 Vuxna, 3 Barn
Namn
Esbjörn med familj från Huddinge i Sverige bodde på Terrazza del Centro i Cefalù från den 22. till den 29. september 2008.

Vi älskade vår italien resa och tyckte mycket om Cefalu. Lägenheten var fin och det enda vi kanske saknade med den var dammsugare för all sand som man drog in med familjen från stranden.
Vi saknade också små teskedar och det hade varit trevligt om det fanns några vinglas också.
Det var bara små saker och vi hade kanonfin upplevelse och är nöjda med allt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
Lotta med familj från Stockholm i Sverige bodde på Terrazza del Centro i Cefalù från den 7. till den 14. juni 2008.

Cefalu´och lägenheten överträffade faktiskt mina förväntningar.Det enda jag beklagar är att framkanten på terassen var så hög att man inte såg havet när man satt ner.Det var synd med tanke på den härliga utsikten.Detta kan man förmodligen inte göra något åt eftersom det handlar om vindskydd o.d ??Lägenheten var välutrustad och fräsch och alla trivdes utmärkt !Vi sov olika bra beroende på hur ljudkänsliga vi är-själv hade jag inga problem men andra i familjen hade ev. det.Jag skall inhämta deras synpunkter och återkomma.Själv kommer jag med största sannolikhet att återvända till Cefalu o till er förmedling !
PS Ett plus var även den goda telefonservice jag fick av Marcus Stoltz som hjälpte mig att välja rätt bostad .Tack för det !!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 5 Vuxna, 1 Barn
Namn
Ingmari med familj från Solna (Stockholm) i Sverige bodde på Terrazza del Centro i Cefalù från den 24. till den 31. maj 2008.

Vi är jättenöjda med vår resa. En underbar stad. Vacker, mysig, trevlig och kändes faktiskt ganska genuin. Inte bara turistiskt och krimskramsigt. Trevliga affärer och restauranger.

Boendet var över förväntan. Stor och jättetrevlig lägenhet. Vi trivdes verkligen. Lilla Giovanni som tog emot oss var trevlig och hjälpsam. Porslin och glas i köksskåpen var lite tunnsått men tydligen går vinglasen bara sönder (sa de på kontoret) men det är ju något vi svenskar saknar. Vi vill inte dricka vin i duralexglas. Vi åt bara ute så vi lagade ju ingen mat hemma men frukost gjorde vi själva och lite mer koppar och skålar skulle behövas. Hade vi varit sex stycken hade det varit lite knappt.

Tips till nästkommande är att åka med lokalbussar till andra små byar. Vandra upp på berget i Cefalù och gå den spännande lilla promenadvägen utmed vattnet som vi upptäckte men inte läst om någonstans.

Tråkiga upplevelser var få. Skulle vara ett par taxichaufförer. Vi hemresan hade vi bokat en chaufför vid taxistationen men han dök aldrig upp. Vi fick hjälp att ringa och efter många om och men så kom en. Han gjorde redan från början klart att han ville köra oss hela vägen till Palermo, men vi skulle övernatta där och hade inget plan att passa, så vi sa nej. Men vi sa också att vi ville hinna med ett visst tåg för att slippa sitta på stationen i två timmar. Men han hade ingen brådska. Stannade och hälsade på folk på de trånga gatorna. Låtsades inte komma förbi en parkerad moped, fast han hade hur mycket plats som helst. Tåget var 10 minuter försenat så vi hann ändå.

Vi är som sagt mycket nöjda och vill varmt rekommendera andra att åka till Cefalù och lägenheten är toppen. Rymlig även om vi skulle ha varit 6 st. Perfekt med 2 badrum när man är 4 damer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Anders och familj från Luleå i Sverige bodde på Terrazza del Centro i Cefalù från den 29. september till den 6. oktober 2007.

Vi hade en härlig vecka. Vädret förståss – var fantastiskt bra hela veckan. Men stan, gammal, mysig och med en jättefin strand, och bra restauranger. Och en härlig promenad upp till klippan. Ett mycket bra boende, mitt i stan, mitt bland italienarna och nära stranden. Och en ljuvlig terrass med utsikt mot havet. Dessutom bra och trevlig service på plats.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Terrazza Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Terrazza del Cortile

Cefalù, Sicilien

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map