Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazza degli Artisti

 
Terrazza degli Artisti är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza degli Artisti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza degli Artisti har en enastående terrass med utsikt över Cefalùs tak, havet i väster och den fina domkyrkan i öster.

Lägenheten har en gång tillhört den nu avlidna konstnären Arturo Spozio, vars verk finns att beskåda i flera europeiska museer. Mästaren Spozio undervisade i Monreale vid Palermo och tillbringade sina lediga dagar i denna inspirerande lägenhet. Här bor du få steg från den karaktäristiska stranden vid la marina, alltså den medeltida hamnen. Restauranger och caféer samt inköpsmöjligheter ligger i närheten.

Läs mer om Terrazza degli Artisti

Trerumslägenhet med 2 sovplatser (5:e/6:e våningen utan hiss):
- Lägenheten är på ca 60m² och fördelad på två våningar med ingång på femte våningen - observera att det inte finns hiss i byggnaden. På denna våningen finns vardagsrummet med två stora soffor och ett bord dekorerat med bilder av gamla traditionella sicilianska hästvagnar, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Härifrån har man även utgång till en balkong på 8 m² där man ser ut över de antika gatorna nedanför som leder till la marina. Från sovrummet har man utsikt över domkyrkan. En invändig trappa leder till våningen ovan där det finns ett välutrustat kök samt en panoramisk terrass på 20 m² med bord, stolar samt solstolar.

Lägenheten är utrustad med TV, aircondition, hårtork och som tidigare nämnts, tvättmaskin. OBS:: Denna lägenhet rekommenderas inte till familjer med barn under 6 år eller personer som har svårt att gå då trappan är ganska brant.

Dölj texten
 
 
search map