Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Terrazza Bordonaro

 
Terrazza Bordonaro är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Bordonaro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna lägenhet är en fin utgångspunkt för en vistelse i den spännande och trevliga staden. Kommer du hit för att njuta av solen och stranden har du inte behov för bil, då allt från restauranger, caféer, inköpsmöjligheter och stranden finns utanför dörren. Gatan som byggnaden ligger på är en gågata största delen av dagen så trafiken är begränsad.

Semester i Cefalù med offentlig transport

Från Cefalù kan du ta tåget till Palermo och besöka det imponerande centrum, eller mot Milazzo och dess medeltidsborg som är den största på Sicilien. Termini Imereses trevliga smala gator ligger också inom en kort tågresa. Med flygbåten kan du nå ut till ön Usticas kristallklara vatten. En stad som också är värd ett besök är Castelbuono i höjderna ovanför Cefalù och dit du kan ta sig med buss. Här upplever du även Madoniebergen med möjlighet för aktiv semester samt smaka det lokala sicilianska köket - en perfekt heldagsutflykt.

Ankommer du i bil är det värt att veta att lägenheten ligger i en miljözon där det endast är tillåtet att köra in under kortare tidsrum. Du kan parkera längs med stranden och på betalningsplatser utanför det gamla centrum ca. 200 meter från lägenheten.

Enkelt boende med en fin terrass

Du bör förvänta en enkelt inredd lägenhet som dock är utrustad med aircondition, sat-TV och hårtork. Önskar du internet-förbindelse bör du boka detta hemifrån då det ska installeras en wi-fi box som vår lokala agent endast har ett begränsat antal av, så "först till kvarn" principen gäller. Dessutom erbjuder de flesta caféer och matställe i staden gratis wi-fi till sina gäster.

Lägenheterna på Terrazza Bordonaro

Tvårumslägenhet Terrazza Bordonaro med 2/3 sovplatser (4:e vån. med terrass)

På fjärde våningen finner du denna fina lägenhet på ca. 35 m² med möblerad terrass, uppehållsrum med litet kök och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Vi rekommenderar ej denna lägenhet för gångbesvärade eller små barn då trappan är brant.

 
 
search map