Omdömen från Taxi

 
Taxi är inte tillgänglig i dagsläget
Taxi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Taxi

Läs personliga omdömen av Taxi som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Taxi. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Frida med familj från Ulricehamn i Sverige bodde på Taxi i Cefalù från den 24. till den 24. november 2007.

Hej!! Resan har gått jättebra, förutom en borttappad väska på flygplatsen i Palermo eller redan i Milano. Resan från flygplatsen med förbeställd taxi var otroligt bra. Vi blev körda ända fram till porten. Vi blev visade lägenheten av en jätte trevlig kille mitt i natten när vi kom. Lägenheten var fin och läget bra. Lokalbefolkningen tittade lite underligt på oss där vi gick i kortärmat och kortbyxor. Dom hade vinter jacka,mössa och vantar. Det var mellan 17 -25 grader varmt. Vi hade stor publik när vi lät barnen plaska i havet. Kvinnan som jobbade på kontoret där vi checkade in var väldigt hjälpsam med den borttappade väskan. Det tog 4 dagar för väskan att hitta oss. Med andra ord var vistelsen i Cefalu till belåtenhet och jag kommer att hyra bostad av er igen. Tack!! Mvh Frida med familj

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2007
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map