Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Taxi

 
Taxi är inte tillgänglig i dagsläget
Taxi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefal├╣ här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I samarbete med en liten firma i Cefalú erbjuder In-Italia transfer från Siciliens huvudflygplatser (Palermo, Catania och Trapani) till centrum tur och retur. Man blir körd från flygplatsen till den bostad man har bokat.

Ifall man har bokat boende i centrala Cefalú har taxi-service en fördel då man blir körd enda fram till dörren och inte behöver tänka på parkeringsplats til bilen (det är ej möjligt att köra eller parkera i stadens centrala delar). Vi vill även påminna om att ni fördelaktigt kan åka tåg vid utflykter till Palermo och Milazzo (de Eoliska öarna). Ifall ni en dag vill köra själva kan man eventuellt hyra en bil i själva Cefalú - vår samarbetspartner kan hjälpa till med detta.

Vid upphämtning på flygplatsen vill vi göra er uppmärksamma på att taxichauffören väntar max. 1 timme efter avtalad tid (= flygankomsttid). Därför ombedes alla kunder att vid ev. flygförseningar eller förseningar vid bagageutlämningen ge besked per telefon till det nummer som uppges vid reservation. Får taxi-bolaget inte besked så garranterar inte In-Italia den beställda taxi-service.

 
 
search map