Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Suites sul Molo

Stranden vid Suites sul Molo Stranden vid Suites sul Molo Stranden vid Suites sul Molo Casa Blue Casa Blue Nido sul Mare Nido sul Mare
 
Suites sul Molo är inte tillgänglig i dagsläget
Suites sul Molo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här får du det bästa av vad Cefalù kan erbjuda: en fin sandstrand och det stämningsfulla medeltida centrum med flera restauranger och skön stämning precis runt hörnet.

Badsemester med stämning

Suites sul Molo passar perfekt till dig som vill bo bra och prioriterar att sola på stranden framför flera utflykter i bil. Men det finns mer än stranden till hands eftersom du kan segla till ön Ustica eller till de Eoliska Öarna från hamnen i Cefalù eller ta en busstur till genuina Castelbuono uppe i Madoniebergen, en lättillgänglig utflykt för alla. Från tågstationen har du flera avgångar till Palermos spännande centrum samtidigt som Cefalù i sig själv är en upplevelse. Vi rekommenderar att du spenderar en halv dag att vandra upp på klippan La Rocca, där ruinerna från fästningar och antika tempel väntar på dig.

Bil är inte nödvändigt här

Det är lätt att komma till Cefalù med tåg från flygplatsen i Palermo (tågbyte vid Palermos Centralstationen) och bilen är bara till besvär, om du bor i centrum. Om du ändå väljer att ankomma i bil kan du mot betalning parkera vid stranden eller gratis uppe vid kyrkogården, ca. 1 km från centrum. Du kan promenera upp till den stora och fina domkyrkan eller flanera runt bland shoppinggatorna Corso Ruggiero och Via Bordonaro när du behöver en paus från solen - och du hittar många möjligheter äta ute utan att behöva oroa dig för transport.

Två fina och välinredda lägenheter

Suites sul Molo ligger precis ut till vattnet och den lilla sandstranden vid den gamla hamnen. Lägenheterna ligger i en byggnad där det i första hand bor lokala invånare, och de båda lägenheterna är ljusa och trevligt inredda - de har totalrenoverats under 2014 och rekommenderas också för en längre vistelse, särskilt om du inte planerar att använda sovplatserna i vardagsrummet. Båda lägenheterna har TV och aircondition - internet (mobilt wi-fi-hotspot) finns tillgängligt mot betalning - det är en bra lösning om du inte har ett mobilabonnemang som ger tillgång i hela Europa.

Lägenheterna på Suites sul Molo

Tvårumslägenheten Nido sul Mare med 2/5 sovplatser (2:a vån. med havsutsikt)

Lägenheten Nido sul Mare ligger på andra våningen och erbjuder en vacker havsutsikt från de två fönster med utsikt över Cefalù gamla hamn. Lägenheten mäter ca. 48 m² och består av ett vardagsrum med loft med tre enkelsängar och badrum (rekommenderas åt barn och tonåringar) - det finns endast trappsteg mellan vardagsrummet och loftet. Under loftet finns det sovrum med dubbelsäng. Notera att det är snedtak och den lägsta punkten är omkring 130 cm! Mellan vardagsrummet och sovrummet finner du kök med 4 kokplattor och badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition, tvättmaskin och satellit-TV.

Tvårumslägenheten Casa Blue med 2/4 sovplatser (2:a vån.)

Lägenheten Casa Blue ligger på andra våningen. Inredningen är utsökt, behaglig och rekommenderas åt par, eventuellt med mindre barn som önskar gott om plats. Lägenheten mäter ca. 38 m² och består av vardagsrum med kokvrå (med 4 kokplattor och mikrovågsugn), badrum med toalett och dusch, sovrum med dubbelsäng och egen toalett. Lägenheten är utrustad med aircondition, TV och strykjärn.

 
 
search map