Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Residenza Magabù

 
Residenza Magabù är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza Magabù är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residenza Magabù ligger knappt 1 km från stranden och det trevliga centrum i Cefalù med den imponerande kyrkan, mysiga caféer och gågator. Stället ligger längs med den väg som leder mot Campofelice och motorvägsavfarten vilket medför att man ibland kan höra motorvägen.

Residenza Magabù består av tre byggnader som ligger runt om den härliga poolen med solstolar och parasoller (öppen från den 15 april till den 29 oktober). Här finns dessutom reception med fasta öppettider, busshållplats endast 250 meter från entrén och från den 1 maj till den 30 september finns det en bar på terrassen vid poolen.

Läs mer om Residenza Magabù

Comfort Card kan köpas på plats om det beställs hemifrån, inkluderar ordentliga sängar vid ankomsten, byte av handdukar mitt i veckan samt rabatt i stället bar, offentliga buss och utflykter som arrangeras på plats. Dessutom rabatt i några av stadens butiker.

Här finns totalt 40 lägenheter som alla är utrustade med kokvrå, ett eller flera badrum samt egen terrass eller loggia.

Dölj texten
 
 
search map