Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Residence Magarà

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Endast ca. 1,3 km från torget Piazza Garibaldi i Cefalùs stämningsfulla centrum ligger detta lägenhetsresidens med enastående utsikt över det blå havet, de Eoliska Öarna och det 270 meter höga berget La Rocca som vakar över staden. Flera väljer att gå in till centrala Cefalù till fots, annars går det en lokalbuss som man kan hoppa på.

Lugn & ro, utsikt och pool

Residence Magarà är en upplagd bas för dig om du gärna vill bo nära Cefalù och det spännande inlandet i de vackra Madonie-bergen, men inte har lust att bo mitt i staden. Här bor du nämligen ca. 1,3 km från Cefalùs trevliga centrum och ca. 800 meter från kusten som kan nås via en stig med trappor. Stranden man finner här är av grus och småsten. Den fina sandstranden ligger på andra sidan av centrum ca. 1,5 km bort. På stället finns det parkeringsplats och en fin pool omgiven av solstolar och parasoller, varifrån utsikten är riktigt fin och spektakulär. Vår värdering är att stället är bäst för familjer med lite större barn pga. nivåskillnader och branta sluttningar.

Läs mer om Residence Magarà

Lägenheter med terrass och fin havsutsikt

Lägenheterna på Residence Magarà är fint inredda och har alla en stor fordel: en stor terrass med utsikt över havet. Lägenheterna är dessutom utrustade med aircondition, förvaringsbox och satellit-TV.

Lägenheterna på Residence Magarà

Tvårumslägenhet med loft och 2/4 sovplatser (nedre våningen med havsutsikt)

Lägenheten mäter ca. 68 m² och ligger på nedre våningen med direkt ingång från trädgården på havssidan. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor) och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år) och utgång till en trevlig terrass med havsutsikt, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet A1 med loft och 4/6 sovplatser (översta våningen med havsutsikt)

Lägenheten mäter ca. 74 m² och ligger på översta våningen med direkt ingång från husets bakgård. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor) och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år) och utgång till en trevlig terrass med havsutsikt, sovloft med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Cefalù in Casa

Cefalù, Sicilien

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa Luisa Resort Wellness & Spa

San Felice del Benaco, Lombardiet

Relais Corte Paradiso

Peschiera sul Garda, Veneto

Populärt på Sicilien

Villa Zottopera

Chiaramonte Gulfi

search map