Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Residence Magarà

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Endast ca. 1,3 km från torget Piazza Garibaldi i Cefalùs stämningsfulla centrum ligger detta lägenhetsresidens med enastående utsikt över det blå havet, de Eoliska Öarna och det 270 meter höga berget La Rocca som vakar över staden. Flera väljer att gå in till centrala Cefalù till fots, annars går det en lokalbuss som man kan hoppa på.

Lugn & ro, utsikt och pool

Residence Magarà är en upplagd bas för dig om du gärna vill bo nära Cefalù och det spännande inlandet i de vackra Madonie-bergen, men inte har lust att bo mitt i staden. Här bor du nämligen ca. 1,3 km från Cefalùs trevliga centrum och ca. 800 meter från kusten som kan nås via en stig med trappor. Stranden man finner här är av grus och småsten. Den fina sandstranden ligger på andra sidan av centrum ca. 1,5 km bort. På stället finns det parkeringsplats och en fin pool omgiven av solstolar och parasoller, varifrån utsikten är riktigt fin och spektakulär. Vår värdering är att stället är bäst för familjer med lite större barn pga. nivåskillnader och branta sluttningar.

Läs mer om Residence Magarà

Lägenheter med terrass och fin havsutsikt

Lägenheterna på Residence Magarà är fint inredda och har alla en stor fordel: en stor terrass med utsikt över havet. Lägenheterna är dessutom utrustade med aircondition, förvaringsbox och satellit-TV. Lägenheten med 2 sovrum har ett sovloft med snedtak där två av bäddarna finns.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map