Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Residence Cefalù in Casa

Planritning för hur husen är fördelade på grunden
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Din semester börjar bra här på denna moderna semesterresort endast ca. 1,2 km från centrala Cefalù. Här finns sju små hus med lägenheter, alla namngivna efter de Eoliska Öarna som på klara dagar pryder horisonten. Det finns stora möjligheter till en vällyckad semester då lägenheterna är moderna och fina, samtidigt som du och barnen kan njuta av den fina poolen och goda platsen där barnen kan leka i de gröna omgivningarna.

Pool, panorama och gröna omgivningar

Residence Cefalù in Casa ligger med en panoramisk position mitt i en stor grön park som andas lugn och ro. Härifrån kan du efter en lång dag på stranden eller utflykt njuta av utsikten över det blå havet och Cefalùs profil från solstolen på solterrassen vid den härliga poolen, som även har en grund avdelning för barn. På tal om barn så de kommer förmodligen älska lekplatsen som finns i ett hörn av parken. Parkeringen ligger utanför så barnen kan leka fritt på gräsmattorna runt husen.

Läs mer om Residence Cefalù in Casa

Cefalù inom räckvidd

Cefalùs inbjudande centrum ligger bara 1,2 km bort, och många väljer att gå till centrum till fots. I stan kan du lätt få flera dagar att gå då det finns flera trevliga restauranger, kafféer och affärer. Passa även på att njuta av stämningen på torget med den vackra domkyrkan. På shoppinggatorna finns en rad butiker som säljer allt från souvenirer till lokala produkter och hantverk. Gå vilse i de många pittoreska gränderna och njut av den speciella atmosfären med en glass i handen. Sandstränderna i staden kommer förmodligen också besökas av dig och familjen, och det handlar om 800 meter från Residence Cefalù in Casa och stranden nås till fots via en stig med trappor.

Moderna och ljusa lägenheter med terrass eller balkong

Lägenheterna är uppdelade i sju små hus med två lägenheter i varje. De är mycket ljusa och moderna, går i fina behagliga färger och alla är utrustade med egen terrass, aircondition, plattskärms-TV (satellit) och wi-fi. Badrummen har toalett, dusch och hårtork. Resor två familjer tillsammans eller man är en stor familj kan man smidigt och lätt bo alla tillsammans eftersom flera av lägenheterna är anslutna internt med en dörr som kan öppnas vid behov, så att sovplatserna och platsen blir fler och större.

Lägenheterna på Residence Cefalù in Casa

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (2:a vån. med terrass)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Från sovrummet finns utgång till den övertäckta terrassen som består av kokvrå samt matplats.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. med terrass)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av ett vardagsrum med två bäddar i bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Den övertäckta terrassen består av liten kokvrå samt matplats.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (1:a vån. med terrass)

Lägenheten ligger på bottenvåningen och består av ett vardagsrum med två bäddar i bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Den övertäckta terrassen är stängd på tre av fyra sidor och består av kokvrå samt matplats.

Trerumshuset med 4/6 sovplatser

Lägenheterna kan hyras tillsammans, och på så sätt får man huset för sig själva. Du kommer alltså ha två sovrum, två badrum, ett vardagsrum och två utomhus kök. Terrassen på bottenvåningen är så stor att alla kan äta tillsammans.

Fyrarumshuset med 4/8 sovplatser

Lägenheterna kan hyras tillsammans, och på så sätt har man huset för sig själva. Du kommer alltså ha två sovrum, två badrum och två vardagsrum samt två kök. Terrassen på bottenvåningen är så stor att alla kan äta tillsammans.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazze Costa d'Orlando

Capo d'Orlando, Sicilien

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Casa Poggio Barone

Rodí Milici, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map