Hotell i Cefalù på Sicilien

Palazzo Villelmi Rooms

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Palazzo Villelmi ligger på hörnet av det berömda och sköna torget Piazza Duomo precis vid domkyrkan i Cefalù. Palatset byggdes av adelsfamiljen Villelmi de Falesia men är idag delat mellan flera ägare.

Litet B&B på palatsets översta våning

Palazzo Villelmi Rooms har reception på byggnadens översta våning. Det finns ingen hiss men dock en antik trappuppgång. När man kommer in finner man ett litet gemensamt rum. På detta våningsplan finns tre av rummen varav det ena har plats för 3 personer. På våningen ovanför finns ännu ett rum som är något mindre och som har en fransk säng (1 och en 1/2 sovplats). I byggnaden bredvid finns ytterliggare två rum som har egen ingång. Det ena av dessa rum är ett dubbelrum och det andra ett trippelrum.

Upptäck den fina takterrassen

En invändig och smal trappa leder upp till en härlig takterrass. På den ena sidan av terrassen har man fin utsikt mot domkyrkan och på den andra sidan ser man ut över stadens tak och i fjärran skymtar man havet. Härifrån kan man ta flera fina foton...och sitta och njuta av en kall öl eller ett gott glas vin.

Rum med aircondition och wi-fi

Rummen är alla snyggt möblerade och består av eget badrum med toalett, dusch och hårtork. De är även utrustade med aircondition, wi-fi och TV med DVD. På gågatan Corso Ruggiero som passerar nedanför kan man ta del av den sköna stämningen i staden med allt från restauanger och caféer till butiker och folkliv.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

B&B da Pasquale

Castelbuono, Sicilien

Atelier Sul Mare-Museum Hotel

Castel di Tusa, Sicilien

Hotel Dioscuri Bay Palace

Agrigento, Sicilien

Rekommendationer till dig

Balconi Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Balconi delle Isole

Cefalù, Sicilien

Azienda Agrituristica Bergi

Castelbuono, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map