Omdömen från Palazzo Maria Suites

Den gemensamma takterrassen
 
Palazzo Maria Suites är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Maria Suites är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Palazzo Maria Suites

Läs personliga omdömen av Palazzo Maria Suites som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzo Maria Suites. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bästa läge

En lägenhet med ett fantastiskt läge på torget vid katedralen.

Cefalù som semester-destination

Många mysiga restauranger och bra shopping i gamla stadsdelen. Men missa inte de märkesbutiker som ligger på huvudgatan i den nya stadsdelen

Palazzo Maria Suites
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Maria Suites
Tvårumslägenheten Federico med 2+2 sovplatser (4:e vån. med balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Mycket dålig uppkoppling
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Över förväntan

Detta boende har en historisk karaktär som är oöverträffad. Vi tar del av torget, innevånarnas vardagsrum, upplever bröllop och begravningar i katedralen och har storslagen lägenhet med karaktär och högt i tak.

Palazzo Maria Suites
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Maria Suites
Tvårumslägenheten Ruggero med 2+2 sovplatser (2:a vån. med balkong.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Superfin lägenhet

Riktigt fin lägenhet och fantastisk placering, intill det centrala torget, och med 5 minuters gångavstånd till stranden. Allt finns precis utanför dörren, man klarar sig fint utan bil.

Palazzo Maria Suites
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Maria Suites
Tvårumslägenheten Guglielmo med 2/4 sovplatser (4:e vån. med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt läge

Lägenheten ligger centralt vid Cefalùs domkyrka. Från lägenhetens lilla balkong roade vi oss med att följa det dagliga livet som föregick på torget framför kyrkan och vi fick bland annat se tre bröllop :-). Det finns massor av inköpsmöjligheter nära, och så tar det bara tio minuter att gå ner till stadens fina badstrand. Lägenheten är rymlig och innehåller vad man behöver. Den framstod som ren och prydlig.

Rekommendationer till andra gäster

Cefalù är lätt att ta sig till med tåg, eftersom staden har station. Det är många avgångar och det är billigt att åka tåg. Det tar cirka 50 minuter från Palermo. Av bra restauranger kan vi varmt rekommendera La Botte, som ligger i en av de små gränderna ner mot stranden. Riktigt god mat och bra service.

Palazzo Maria Suites
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Maria Suites
Tvårumslägenheten Ruggero med 2+2 sovplatser (2:a vån. med balkong.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Palazzo Maria, Cefalú, Sicilien, Italien och in-italia är suveräna

Bättre boende än Palazzo Maria kan du inte få! Historisk byggnad vid det svagt sluttande torget, under berget "la rocca" och invid den vackra katedralen. Värden Andrea mycket hjälpsam och trevlig.

Underbart klart vatten att bada i! Sandstrand på ena sida om staden, klippor med rev-botten på den andra. Den klippigare delen var extra suverän, och var trevlig att omväxla med sanden, men då är det bra att ha flip flop eller badskor eftersom det är vasst. Ett par dagar gick det en del vågor och då surfade våra ungdomar!

Staden har en klippa ”bakom ryggen”, La Rocca!. Maffigt hög. Schysst vandring med bästa utsikten.

Maten på topp! Fisk, skalddjur, tomater, aubergine, buffel-mozzarella. Men också en suverän lokal slaktare!

Kanonbra restauranger. En med det tveksamma namnet Chat Noir, men med helt grymma svärdfiskrullar med ricotta! Al Faro, ljuvligt läge på slutningen mot hamnen, på staden östsida – helt suverän!. Bästa restaurangen enligt alla sajter och personliga rekommendationer heter La Brace (typ tre rätter, mamman lagar maten, sonen serverar). Samma gata som Chat Noir. Här åt vi en fullkomligt oförglömlig middag sista kvällen. Restaurangen ”Piratens grotta” med utsikt över havet är ett helt suveränt lunchpang!

Tåget från Palermo till Cefalú var smidigt och tog 45 minuter. Tåg från flygplatsen till Palermo, en dryg timme.

Palermo är värt att besöka: magiskt och märkligt och det mest udda vi sett. Monumentalt, men en svunnen grace, slitet och övergivet, men vackert.

Båttur till Eoliska öarna Vulcano, Lippari och Stromboli var magiskt. Du bara måste vandra upp till vulkanen kant på Vulcano.

Marcus på in-italia är - som alltid - en klippa. Så gott humör, så snabb respons och så hjälpsam i stort som smått!

Palazzo Maria Suites
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Maria Suites
Tvårumslägenheten Guglielmo med 2/4 sovplatser (4:e vån. med terrass)
Tvårumslägenheten Joanna med 2+2 sovplatser (4:e vån. med terrass)
Tvårumslägenheten Federico med 2+2 sovplatser (4:e vån. med balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2014
Antal resande 6 Vuxna, 6 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Marie med resesällskap från Järfälla i Sverige bodde på Palazzo Maria i Cefalù från den 10. till den 17. juli 2010.

Hej Fantastisk vacker o trevlig stad,genuin.Allting fungerade bra,trevligt bemötande från lägenhetsuthyrare o lokalbefolkningen. Lägenheten låg jättefint och motsvarade mer än väl mina förväntningar,den var större och luftigare än vad jag hade trott. Vi hyrde inte bil,men det fanns bra utbud av utflykter i staden. Det enda negativa jag kan komma på är att det var rätt trång på stranden,att solstolarna stod väldigt tätt. Jag kan verkligen rekomendera detta resmål och tror att jag kommer återvända.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
Rolf med familj från Johanneshov i Sverige bodde på Palazzo Maria i Cefalù från den 26. juni till den 3. juli 2010. Innan dess hade de bott på Hotel Gutkowski i Siracusa samt Residence Albergo Mendolita på Lipari Ö.

Ja, nu är vi hemma efter en härlig Italienresa. Allting har fungerat som det ska. Cefalu var den sista anhalten och möjligen det ställe som vi är något besvikna på. Det var väl som de
flesta badställen kring medelhavet men kanske med lite skönare miljö. Det var dock lite mycket turistikt i vår smak. Cefaluborna skiljde sig mycket från Italienarna i stort. Antingen var de helt utleda på turister eller mycket blyga. Eller något annat vi inte kände igen. Upplevda även andra "konstigheter". Boendet på Palazzo Maria är inte mycket att säga om - häftigt att bo i ett hus från 1100-talet med 6 meter i takhöjd. Samtidigt är det lite dovt och tungt att bo i en lägenhet med tjocka stenväggar och minimalt med ljusinsläpp. Läget var fint vid piazza Duomo.
Vi hade det ändå mycket skönt eftersom vårt fokus den sista veckan var att bada, sola och ta det lugnt efter att ha sprungit på rätt bra tidigare under resan.

Tack för all hjälp i samband med bokningen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map